Η Mazda ξεκινά αναπαλαίωση στα ΜΧ-5 πρώτης γενιάς

Αν ο πλανητης των petrolheads εκτιμα δεοντως τα ΜΧ-5 ΝΑ, γιατι να μην το κανει η Mazda; Η ιαπωνικη εταιρεια, ανακοινωσε οτι θα τρεξει ενα προγραμμα εργοστασιακης αναπαλαιωσης για τα ΜΧ-5 πρωτης γενιας. Αν και προς το παρον το προγραμμα θα ειναι διαθεσιμο μονο στην Ιαπωνια, θεωρειται πολυ πιθανο η δυνατοτητα αναπαλαιωσης των, κλασσικων πια, roadster της Mazda να επεκταθει και σε αλλες χωρες.
Ουτως η αλλως, το προγραμμα, το οποιο αφορα αναπαλαιωση με αυθεντικα, ολοκαινουρια ανταλλακτικα της Mazda απο τους μηχανικους της, βρισκεται σε \”βρεφικο\” σταδιο. Γιατι, μπορει στην Ιαπωνια οι κατοχοι των ΜΧ-5 ΝΑ να μπορουν να ξεκινησουν την αναπαλαιωση καθοδηγωντας τους μηχανικους, συμφωνα με τις αναγκες τους, ομως η Mazda ετοιμαζει εκπληξεις για τους φιλους της.
Για παραδειγμα, η εταιρεια της Χιροσιμα αποκαλυψε τα πλανα της να αρχισει να προσφερει αυθεντικα ανταλλακτικα για τα ΜΧ-5 πρωτης γενιας, τα οποια, αναλογως της ζητησης, θα εξαχθουν και προς τη… δικη μας μερια. Σε πρωτη φαση, η Mazda θα προσφερει για τους κατοχους ΜΧ-5 Miata NA τη μαλακη οροφη, τιμονι Nardi και μοχλο ταχυτητων, καθως και τα νεα ελαστικα Bridgestone SF-325. Με τον καιρο, η Mazda θα προσφερει και αλλα ανταλλακτικα για αναπαλαιωση των ΜΧ-5, ωστε τα παλια Miata, να ξαναγινουν καινουρια


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!