Η Mercedes-Benz συνεχίζει να προσφέρει έμπρακτα, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

 


  Απο την αρχη της εξαπλωσης του κορωνοϊου στη χωρα μας, το Εθνικο Κεντρο Αμεσης Βοηθειας βρεθηκε στην πρωτη γραμμη της μαχης, με τους Διασωστες, τους Ιατρους και τους Νοσηλευτες του να ανηκουν, και αυτοι, στους σημερινους ηρωες που επιτελουν το καθηκον τους μαζι με ολο το υγειονομικο προσωπικο της χωρας με αυταπαρνηση και επαγγελματισμο.

 

  Απο την πρωτη στιγμη , η Mercedes-Benz Ελλας, αντιλαμβανομενη τις μεγαλες αναγκες που προεκυψαν και παντοτε σε συνεννοηση με το Υπουργειο Υγειας και τη Διοικηση του ΕΚΑΒ, βρεθηκε στο πλευρο του Οργανισμου, παραχωρωντας για ολη τη διαρκεια του 1ου κυματος της πανδημιας τρια ελαφρα επαγγελματικα οχηματα – ενα Citan και δυο Sprinter – για την καλυψη των καθημερινων  αναγκων μεταφορας υγειονομικου και ιατροτεχνολογικου εξοπλισμου.

 


  Η μαχη ωστοσο συνεχιζει να μαινεται, με το δευτερο κυμα της πανδημιας να ειναι πολυ πιο σφοδρο απο το πρωτο και οι αναγκες για το κοινο καλο ειναι ακομα πιο επιτακτικες. Αναγνωριζοντας την ιδιαιτερα δυσκολη αποστολη του ΕΚΑΒ, οπου τα ασθενοφορα με τους Διασωστες και τους Ιατρους καλουνται να πραγματοποιουν απροσκοπτα το εργο τους για την παροχη επειγουσας προνοσοκομειακης φροντιδας και την εγκαιρη διακομιδη των συνανθρωπων μας προς τους Υγειονομικους Σχηματισμους, η Mercedes-Benz Ελλας συνεχιζει να στηριζει εμπρακτα το εργο του Οργανισμου, παραχωρωντας δυο ακομα οχηματα – ενα Citan Van 109 d Long και ενα Vito Van 111 d Long – ωστε να καλυφθουν οι αυξημενες αναγκες για μεταφορα υγειονομικων και ιατροτεχνολογικων υλικων προς τα Παραρτηματα και τους Τομεις του ΕΚΑΒ ανα την Ελλαδα.

 

  Η προσφορα της MercedesBenz Ελλας ομως δε σταματα εδω, καθως προεβη και στη δωρεα ενος εκ των ελαφρων επαγγελματικων οχηματων που εχουν ηδη παραχωρηθει στο ΕΚΑΒ, αυξανοντας το διαθεσιμο στολο του Οργανισμου με ενα Citan Van 109 Long.

 

  Μια ακομα μικρη πραξη εμπρακτης αλληλεγγυης απο τη Mercedes-Benz Ελλας στο μεγαλο αγωνα που δινει το συνολο της κοινωνιας μας για τον περιορισμο της πανδημιας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!