Η Nissan ενισχύει την παραγωγή για την αγορά της Ρωσίας

Με την αγορα αυτοκινητων στην Ρωσια να καταγραφει συνεχη ανοδο, η Nissan προσθεσε μια δευτερη γραμμη παραγωγης στο εργοστασιο της στην Αγια Πετρουπολη. Η αυξηση της παραγωγης ακολουθει την ανακαμψη της ρωσικης αγορας αυτοκινητων, καθως και την αυξανομενη ζητηση για τα κορυφαια crossover και SUV της Nissan, Qashqai, X-Trail και Murano.

Εφαρμοζοντας  ενα προγραμμα προσληψεων και καταρτισης τεσσαρων μηνων, η Nissan προσθεσε 457 νεες θεσεις εργασιας στο εργατικο δυναμικο  της νεας γραμμης παραγωγης που ξεκινα στην Αγια Πετρουπολη.
Αξιζει να σημειωθει οτι περισσοτεροι  απο 10.000 ανθρωποι εθεσαν υποψηφιοτητα για μια απο τις νεες αυτες θεσεις,  στις οποιες συμπεριλαμβανονται το προσωπικο κατασκευης, οι εργοδηγοι και οι εποπτες, καθως και οι προαγωγες 52 υπαλληλων στην Αγια Πετρουπολη.

Φετος, οι πωλησεις της Nissan στη Ρωσια  ακολουθησαν τη θετικη ταση της συνολικης αγορας, με μια αυξηση κατα 2% για το τρεχων εννεαμηνο σε σχεση με το αντιστοιχο περσινο διαστημα.  Αυτο αντανακλαται στην παραγωγη της Nissan στη Ρωσια, με 52.525 οχηματα που κατασκευαστηκαν τους πρωτους εννεα μηνες του 2017, απο τα οποια 32.037 παρηχθησαν στο εργοστασιο της Αγιας Πετρουπολης.
Η συνολικη παραγωγη στην Nissan της Αγιας Πετρουπολης φετος αναμενεται να αυξηθει κατα σχεδον 25%, σε συγκριση με το συνολο των 36.464 αυτοκινητων του περασμενου ετους.

Το 2016 κατασκευαστηκαν συνολικα 79.066 οχηματα της Nissan στη Ρωσια, που προοριζονταν  για την εγχωρια αγορα, αλλα και για  εξαγωγες προς τη Δημοκρατια του Καζακσταν, τη Δημοκρατια της Λευκορωσιας, τον Λιβανο και το Αζερμπαϊτζαν.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!