Η Nissan κερδίζει το βραβείο “Τεχνολογία της Χρονιάς” για το e-POWER

 


  Το νεο SUV Nissan Kicks απεσπασε το βραβειο για την “Τεχνολογια της Χρονιας” του 2021, που δοθηκε απο την  μη κερδοσκοπικη οργανωση  Automotive Researcher\’s and Journalists\’ Conference of Japan  (RJC), για τον ηλεκτροκινητηρα του e-POWER.

 

  Επιπλεον, το Kicks, που κυκλοφορησε στην Ιαπωνια τον περασμενο Ιουνιο, ανακηρυχτηκε  ως ενα απο τα “6 Καλυτερα Αυτοκινητα της Χρονιας” απο την RJC.

 

  Το προηγμενο συστημα e-POWER του Kicks επιλεχθηκε για την ισχυρη οδηγικη του αποκριση, καθως και για το υψηλο επιπεδο αθορυβης κυλισης που επιτυγχανεται με την μειωση της συχνοτητας λειτουργιας του κινητηρα σε χαμηλες ταχυτητες,  σε συγκριση με τα προηγουμενα συστηματα e-POWER. Παραλληλα, το Kicks ανακηρυχτηκε  κορυφαιο μοντελο συνολικα λογω της επιταχυνσης, του σχεδιασμου και των  συναρπαστικων επιδοσεων του.

 

  Η βραβευμενη τεχνολογια e-POWER της Nissan, διαθετει ηλεκτρικο συστημα μεταδοσης κινησης με μπαταρια που φορτιζεται απο βενζινοκινητηρα. Επειδη οι τροχοι κινουνται αποκλειστικα απο τον ηλεκτροκινητηρα, τα μοντελα που διαθετουν e-POWER προσφερουν την ιδια ομαλη, αμεση επιταχυνση και ισχυρη αποδοση,  με ενα αμιγως ηλεκτροκινητο οχημα. Ο κινητηρας βενζινης, που χρησιμοποιειται μονο για τη φορτιση της μπαταριας,  λειτουργει  παντα στο βελτιστο ευρος στροφων, μεγιστοποιωντας την εξοικονομηση καυσιμου.

 

  Το Kicks ειναι το τριτο μοντελο της Nissan με το e-POWER, ακολουθωντας το Nissan Note e-POWER και το Nissan Serena e-POWER.

 

Βιντεο με την βραβευμενη τεχνολογια e Power της Nissan μπορειτε να δειτε παρακατω :


 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!