Η Nissan e.dams κατακτά τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ομάδων της Formula Ε

 

Η Nissan e.dams κατεκτησε τη δευτερη θεση στο πρωταθλημα των ομαδων της ABB FIA Formula E, με μια δυνατη παρουσια  στα τελη της σεζον,  σημειωνοντας 110 ποντους σε εξι αγωνες και σε εννεα ημερες, ανεβαζοντας τους συνολικους ποντους της ομαδας, για την εκτη σεζον,  στους 167.

 

 

Ο Rownland  κυριαρχησε στον δεκατο  γυρο, με την πρωτη νικη του στην Formula E, σε μια καταπληκτικη εμφανιση, παιρνοντας την πρωτη θεση στο γκρουπ των προκριματικων, την pole position και τον ταχυτερο γυρο πριν κατακτησει την καρο σημαια της νικης. Στον τελευταιο αγωνα της σεζον, στον ενδεκατο γυρο, η ομαδα εδειξε για αλλη μια φορα τον δυνατο ρυθμο της,  με μια θεση στο βαθρο για τον Buemi, να αποτελει το καλυτερο δυνατο κλεισιμο για την εκτη σεζον.

 

“Εκ μερους ολων των ανθρωπων της Nissan, δηλωνουμε πολυ υπερηφανοι για την ομαδα μας στην Formula E και τη δευτερη θεση της”, δηλωσε ο Tommaso Volpe, διευθυντης παγκοσμιου μηχανοκινητου αθλητισμου της Nissan. \”Παρα τις δυσκολες συνθηκες, η ομαδα εχει δειξει εξαιρετικη ανθεκτικοτητα και εφευρετικοτητα σε καθε αγωνα. Η επιδιωξη για επιδοσεις και επιτυχιες στην Formula E, αντικατοπτριζει το πρωτοποριακο πνευμα και τη μακροχρονια ηγετικη πορεια μας στα EVs. Η τεχνογνωσια που αποκτησαμε στους αγωνες, αποτελει πολυτιμο εργαλειο για την επιταχυνση της εξελιξης των επιβατικων αυτοκινητων μας. Οι αγωνες φετος ηταν απιστευτα συναρπαστικοι και αυτος ο ενθουσιασμος μαζι με τις τεραστιες τεχνικες εξελιξεις, διαμορφωνουν το μελλον των ηλεκτρικων επιβατικων αυτοκινητων μας, οπως το ολοκαινουργιο Nissan Ariya, το 100% ηλεκτρικο crossover SUV.\”

 

 

Η Nissan συμμετεχει στην Formula E απο την περασμενη σεζον. Το πρωταθλημα των ηλεκτρικων μονοθεσιων φερνει τον ενθουσιασμο και τις επιδοσεις της τεχνολογιας της Nissan απο τα EVs μηδενικων εκπομπων στους λατρεις των αγωνων, σε ολο τον κοσμο και επιτρεπει στην εταιρεια να αποκτησει τεχνογνωσια που χρησιμοποιειται για τη βελτιωση των εμπορικων ηλεκτρικων αυτοκινητων της.

  

Στην Ελλαδα, η Nissan προσφερει τα αμιγως ηλεκτρικα Nissan LEAF, e-NV200 και e-EVALIA που τωρα μπορουν αποκτηθουν απο ιδιωτες και επαγγελματιες (ταξι, αστικες διανομες κ.α.)  με σημαντικα κινητρα και οφελη, στο πλαισιο των κυβερνητικων μετρων για την Ηλεκτροκινηση. Περισσοτερες πληροφοριες για τα αμιγως ηλεκτροκινητα μοντελα της Nissan ειναι διαθεσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!