Η Renault και η Dacia στην έκθεση AUTO FESTIVAL 2017

Στην εκθεση Auto Festival 2017, η Renault παρουσιαζει στο κοινο της Β. Ελλαδας τη νεα γκαμα επιβατικων, αλλα και επαγγελματικων της αυτοκινητων, δινοντας παραλληλα τη δυνατοτητα στους ενδιαφερομενους να οδηγησουν τα μοντελα της στην ειδικα διαμορφωμενη διαδρομη Test Drive.

Με την ελευση του νεου Renault MEGANE, η γκαμα της γαλλικης εταιρειας, πιο συγχρονη και ολοκληρωμενη απο ποτε, θα παρουσιαστει στο κοινο της Β. Ελλαδας στα πλαισια της εκθεσης Auto Festival 2017 που θα πραγματοποιηθει στη Θεσσαλονικη (ΔΕΘ) την περιοδο 6-9 Απριλιου.
Διαθετοντας την πιο νεα γκαμα στην Ευρωπη, η Renault, εχει αναπτυξει μια σειρα μοντελων ικανων να ικανοποιησουν καθε αναγκη. Στην εκθεση Auto Festival το κοινο θα μπορει να ανακαλυψει το TWINGO, τα ανανεωμενα CLIO και CLIO SPORT TOURER, την γκαμα των crossovers με τα CAPTUR και KADJAR και βεβαιως το νεο MEGANE. Εξαιρετικης σημασιας ειναι το γεγονος οτι το συνολο της γκαμας θα ειναι διαθεσιμο για Test Drive, ετσι ωστε οι επισκεπτες της εκθεσης να εχουν τη δυνατοτητα να ανακαλυψουν την ξεχωριστη οδηγικη αισθηση που προσφερει η Renault.


Παραλληλα με τις επιβατικες εκδοσεις, στο περιπτερο της Renault θα βρισκεται και η γκαμα των επαγγελματικων Renault PRO+, με το νεο CLIO BUSINESS, αλλα και το δημοφιλες KANGOO, δυο μοντελα που αποτελουν ιδανικες επιλογες για τον καθε επαγγελματια.

Αντιστοιχα η Dacia συνεχιζοντας την ανοδικη της πορεια παρουσιαζει το εξαιρετικα επιτυχημενο Duster, το πιο προσιτο τετρακινητο οχημα στην κατηγορια του, το οποιο εκπλησσει τοσο με τις εκτος δρομου δυνατοτητες του, οσο και συνολικοτερα με τον χαρακτηρα του που βασιζεται τοσο στην εξαιρετικα στιβαρη κατασκευη του, οσο και στις τεχνολογιες και τους κινητηρες που προερχονται απο τη Renault.    

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!