Η Renault Sport παρουσίασε το καινούργιο της μονοθέσιο, την R.S.17

Παραλληλα με την παρουσιαση του νεου μονοθεσιου, η Renault Sport παρουσιασε τη νεα εταιρικη εικονα της η οποια προσφερει μια ακομα πιο δυνατη σχεση μεταξυ της Renault Sport Racing και της Renault Sport Cars.

Εφοδιασμενη με την κινητηρια μοναδα R.E.17 της Renault Sport Racing, η R.S.17 δεν χρησιμοποιει κανενα τμημα η εξαρτημα απο το περσινο μονοθεσιο, την R.S.16. Η ομαδα ξεκινησε απο την αρχη ωστε να δημιουργησει ενα μονοθεσιο που θα ανταποκρινεται στους νεους κανονισμους. Ειναι το πρωτο αγωνιστικο της Formula 1 που σχεδιαστηκε εξ’ ολοκληρου απο τη Renault Sport Racing στις εγκαταστασεις της ομαδας στο Enstone, της Αγγλιας και το Viry-Châtillon στη Γαλλια.

Το παρον στην παρουσιαση εδωσε ο κ. Thierry Koskas, Εκτελεστικος Αντιπροεδρος Sales και Marketing του Groupe Renault, οι κ.κ. Jérôme Stoll, Προεδρος και Cyril Abiteboul, Διευθυνων Συμβουλος της Renault Sport Racing, τα μελη της ομαδας, καθως και ο κ. Alain Prost ως ειδικος συμβουλος της Renault Sport Racing.

Η αποκαλυψη της R.S.17 εγινε απο τους οδηγους της ομαδας, τον Nico Hülkenberg και τον Jolyon Palmer, ενω ανακοινωθηκε και ο τριτος οδηγος, ο Ρωσος Sergey Sirotkin.


 Jérôme Stoll, Προεδρος της Renault Sport Racing:
“Η R.S.17 ειναι το πρωτο αυτοκινητο που απο την αρχη οι μηχανικοι μας σχεδιασαν και εξελιξαν στις εγκαταστασεις μας στο Enstone και στο Viry και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι απο το αποτελεσμα αυτης της συνεργασιας. Ειναι ενα ομορφο αυτοκινητο. Παραλληλα με τον ενθουσιασμο μας για την R.S.17, ειμαστε πολυ χαρουμενοι και για τη νεα μας συνεργασια με τον ομιλο BP και τις εταιρειες της, την BP και την Castrol. Για το 2017 οι στοχοι μας ειναι ξεκαθαροι. Θελουμε να εχουμε μια σαφη βελτιωση οσον αφορα την αποδοση μας και τα αποτελεσματα. Η 5η θεση στο πρωταθλημα των κατασκευαστων ειναι ο στοχος μας.”

Cyril Abiteboul, Διευθυνων Συμβουλος της Renault Sport Racing:
“Για το 2017 ειμαστε σε θεση να παρουσιασουμε τη βελτιωση που ολοι θελουμε. Η R.S.17 ειναι το αποτελεσμα πολλων ωρων εργασιας στις δυο μας εγκαταστασεις και πραγματικα αποτελει ενα μονοθεσιο για το οποιο ειμαστε πολυ περηφανοι. Εχουμε μια πολυ δυνατη ομαδα σε ολα τα επιπεδα και ειμαστε πολυ περηφανοι που ο Nico και ο Sergey θα συμπληρωσουν με τον Jolyon την ομαδα για το 2017. Μαζι με τις BP, Castrol, MAPFRE και SMP Racing εχουμε δημιουργησει μια εξαιρετικη ομαδα. Ειμαστε η ταχυτερα αναπτυσσομενη ομαδα στην F1 και τωρα θα πρεπει να αποδειξουμε την αξια μας στην πιστα. Στοχος μας ειναι να παιρνουμε βαθμους σε καθε αγωνα.”





.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nP_93DA3700]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!