Ματιά στο μέλλον, από τη Honda

Το νεο Honda Civic Type R θα πραγματοποιησει την πρωτη παγκοσμια παρουσιαση σε εκδοση παραγωγης 
Το Clarity Fuel Cell ειναι το πιο προηγμενο οχημα κυψελων καυσιμου παγκοσμιως, με κορυφαια μεγιστη αυτονομια 620 km 
Πρωτη Ευρωπαϊκη παρουσιαση για το Honda NueV concept car


Απο το επομενο κεφαλαιο του θρυλικου Type R μεχρι ενα πρωτοτυπο μοντελο που μπορει να διαβαζει τα συναισθηματα, η Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης 2017 θα αποτελεσει γιας τη Honda μια εκθεση προηγμενων αυτοκινητων και καινοτομων τεχνολογιων της μαρκας.


Civic Type R

Την παρουσια της Honda στη φετινη Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης θα σηματοδοτησει η αποκαλυψη του νεου Civic Type R, που εχει σχεδιαστει για να προσφερει την πιο απολαυστικη εμπειρια στην κατηγορια ‘hot hatch’. Το Type R εξελιχθηκε παραλληλα με το Civic hatchback, με αμοιβαια οφελη στη δυναμικη συμπεριφορα και την οδηγικη ποιοτητα  και των δυο μοντελων. Το Type R εφοδιαζεται με τον τελευταιο βενζινοκινητηρα 2.0 VTEC TURBO της Honda.


Η παραγωγη του νεου Civic Type R θα ξεκινησει το καλοκαιρι του 2017 στη μοναδα Honda of the UK Manufacturing (HUM) στο Swindon, και το αυτοκινητο θα εξαγεται στην Ευρωπη και σε αλλες αγορες σε ολο τον κοσμο, μεταξυ των οποιων η Ιαπωνια και οι ΗΠΑ. Θα ειναι η πρωτη φορα που θα κυκλοφορησει επισημα ενα Type R με σημα της Honda στη Β. Αμερικη.



Η Honda θα αποκαλυψει επισημα την εκδοση παραγωγης του νεου Civic Type R στις 11:30am (CET) στο περιπτερο της στη Γενευη, στο Hall 4. 


Clarity Fuel Cell 

Το Clarity Fuel Cell θα ειναι ενα ακομα απο τα εκθεματα της Honda, μετα την αφιξη των πρωτων αυτοκινητων στην Ευρωπη στο τελος της περασμενης χρονιας. Το νεο Clarity ειναι το πιο προηγμενο οχημα κυψελων καυσιμου παγκοσμιως καθως προσφερει κορυφαια μεγιστη αυτονομια 620 km.  


Η αφιξη του  νεου Clarity στην Ευρωπη στο πλαισιο της Πανευρωπαϊκης πρωτοβουλιας HyFIVE (Hydrogen For Innovative Vehicles) ενισχυει τις συνεχεις προσπαθειες της Honda για την ευρυτερη χρηση των οχηματων κυψελων καυσιμου και τη δημιουργια μιας βιωσιμης υποδομης ανεφοδιασμου υδρογονου στην περιοχη.


Honda NeuV

Πρωτη παρουσιαση στην Ευρωπη πραγματοποιει το Honda NueV κατα τη διαρκεια της Διεθνους Εκθεσης Αυτοκινητου της Γενευης. Το Honda NueV ειναι ενα πληρως ηλεκτρικο πρωτοτυπο οχημα με μια μοναδικη προταση ιδιοκτησιας και ενα προηγμενο ‘συναισθηματικο συστημα κινησης’  που μπορει να μαθαινει απο τον ιδιοκτητη του. 


Το γνησιο ηλεκτρικο πρωτοτυπο αυτοκινητο παρουσιαζει ενα οικονομικα επωφελες μοντελο ιδιοκτησιας για τολμηρους πελατες, λειτουργωντας σαν αυτοματοποιημενο οχημα κοινοχρησιας, οταν ο ιδιοκτητης του δεν το χρησιμοποιει. Θα μπορει να παραλαμβανει και να αφηνει πελατες σε τοπικους προορισμους και να παρεχει ενεργεια στο ηλεκτρικο δικτυο τις ωρες υψηλης ζητησης, οταν ειναι ανενεργο, μετατρεποντας ετσι το νεκρο χρονο του σε χρημα.

Το NeuV λειτουργει επισης σαν ενας προνοητικος και χρησιμος βοηθος τεχνητης νοημοσυνης, χρησιμοποιωντας ενα ‘συναισθηματικο συστημα κινησης’  που μαθαινει απο τον οδηγο ανιχνευοντας συναισθηματα πισω απο τις αποφασεις του. Μετα θα μπορει να εφαρμοζει ο,τι εχει μαθει απο προηγουμενες αποφασεις του οδηγου για να κανει νεες επιλογες και υποδειξεις.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!