Η YOKOHAMA έκλεισε έναν αιώνα ζωής!

Γιορταζει εναν αιωνα ζωης η ιαπωνικη εταιρεια ελαστικων Yokohama. Σε μια ξεχωριστη εκδηλωση που πραγματοποιηθηκε στις 12 & 13 Οκτωβριου 2017 στο Τοκυο,  η ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Company Ltd. γιορτασε φετος την 100η επετειο της απο την ιδρυση της στις 13 Οκτωβριου του 1917, στην ομωνυμη πολη της Ιαπωνιας.

Στην εκδηλωση που ειχε παγκοσμιο χαρακτηρα εδωσε το παρων και η Διοικηση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., (επισημος εισαγωγεας και διανομεας των ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην Ελλαδα), απο το 1957. Εκει, οι παρευρισκομενοι ειχαν τη δυνατοτητα να ανταλλαξουν αποψεις με τα υπολοιπα Στελεχη της ΥΟΚΟΗΑΜΑ ανα την Υφηλιο, αλλα και να αναλυσουν τις μελλοντικες κινησεις και στρατηγικες που θα διατηρησουν την επιτυχια της εταιρειας.
Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ απο την ιδρυση της μεχρι και σημερα εχει καταφερει να γνωρισει τεραστια επιτυχια και να θεωρειται κορυφαιος κατασκευαστης ελαστικων σε 120 χωρες. Προσφερει μια ευρεια γκαμα ελαστικων, που περιλαμβανει απο ελαστικα επιβατικων αυτοκινητων, φορτηγων και λεωφορειων, μεχρι και ελαστικα ειδικων προδιαγραφων αγωνιστικων και χωματουργικων οχηματων, τα οποια ανταποκρινονται πληρως στις απαιτησεις των οδηγων και των αυτοκινητιστων.

Ειτε προκειται για εξοικονομηση καυσιμων, ειτε για ελαστικα υψηλης αποδοσης, η YOKOHAMA ακολουθωντας τη φιλοσοφια ετων, συνεχιζει να συνεισφερει στην κοινωνια δημιουργωντας κορυφαια προϊοντα και φροντιζοντας για το περιβαλλον.
Στο πλαισιο των ενεργειων για τον εορτασμο των 100 χρονων, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ δημιουργησε ενα micro-site (θα το βρειτε πατωντας εδω )  οπου γινεται ιστορικη αναδρομη της εταιρειας απο την ιδρυση της, μεχρι και σημερα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!