H Nissan μας… προετοιμάζει για το Τόκυο

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=7-YRO7zRCl4&w=320&h=266]

Στο 45ο Σαλονι Αυτοκινητου του Τοκιο, οι πυλες του οποιου θα ειναι ανοικτες για το κοινο απο τις 27 Οκτωβριου εως τις 5 Νοεμβριου, η Nissan θα βρεθει στο επικεντρο του ενδιαφεροντος, με μια σειρα απο συναρπαστικα πρωτοτυπα αυτοκινητα και οχηματα παραγωγης. Με ενα συντομο βιντεο, η ιαπωνικη αυτοκινητοβιομηχανια μας προϊδεαζει για το πρωτοτυπο που θα αποκαλυψει εκει.
Αναμεσα στα εκθεματα, περιοπτη θεση θα εχει  ενα  νεο πρωτοτυπο  που ενσωματωνει το μελλον του οραματος Intelligent Mobility  της Nissan. Επιπλεον, το πρωτοτυπο Nissan LEAF NISMO, το  υψηλων επιδοσεων Serena NISMO, καθως και ενα αναβαθμισμενο Skyline θα πραγματοποιησουν το ντεμπουτο τους εκει. Συνολικα, η Nissan σχεδιαζει να παρουσιασει 13 οχηματα.

Αξιζει να σημειωθει οτι το περιπτερο της Nissan, στο East Hall 5, θα διαθετει ενα σπειροειδες θεμα σχεδιου που συμβολιζει τη διαχρονικη δεσμευση της εταιρειας στη δημιουργια συναρπαστικων μοντελων. Το ολο περιβαλλον θα απεικονιζει τις αξιες που η Nissan πρεσβευει, ενω ενας προσομοιωτης θα επιτρεπει στους επισκεπτες να γνωρισουν το μελλον του  Nissan Intelligent Mobility.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!