Θέαμα και διακρίσεις από την Abarth σε ράλι και πίστες

 

Μεσα στην καρδια του καλοκαιριου οι αγωνιστικες μηχανες της Abarth ηταν σε πληρη λειτουργια, με τη συμμετοχη των Abarth 124 rally στο Lepaja Rally της Λετονιας, δευτερο γυρο του ERC, αλλα και τα μονοθεσια του Γερμανικου Πρωταθληματος της Formula 4 που αγωνιστηκαν στην πιστα του Nürburgring παιρνοντας κινησης απο τον κινητηρα TJet της μαρκας του «Σκορπιου».

 

 

Στο Liepaja Rally, οι εμπειροι Τσεχοι Martin Rada και Jaroslav Jugas της Agrotec Team καταφεραν να επικρατησουν σε αυτο το δυσκολο αγωνα, μετα απο μαχη με τους Πολωνους Dariusz Polonski και Lukasz Sitek της Rallytechnology Team. Το Πολωνικο πληρωμα αρχικα οδηγησε τον αγωνα, αλλα μετα απο μια εξοδο αναγκαστηκε να εγκαταλειψει. Η νικη του Rada τον εφερε στην κορυφη της βαθμολογιας του Abarth Rally Cup 2020 μαζι με τον Ιταλο Andrea Mabellini που ειχε επικρατησει στον Roma Capitale Rally, πρωτο αγωνα του ERC που πραγματοποιηθηκε στα τελη Ιουλιου.

 

 

Επομενο ραντεβου για τα Abarth 124 rally θα ειναι στις χωματινες ειδικες διαδρομες του Azores Rally που ειναι προγραμματισμενο για τις 17-19 Σεπτεμβριου.

 

 

Εντυπωσιακος ηταν ο αγωνας και στο Nürburgring οπου ολοκληρωθηκαν οι τρεις αγωνες του 2ου γυρου του Γερμανικου Πρωταθληματος FIA ADAC F4 powered by Abarth. Στον 1ο αγωνα νικητης ανακηρυχτηκε ο Ιταλος Gabriele Minì, ο οποιος εχει πρωταγωνιστησει και στο Ιταλικο Πρωταθλημα της Formula 4, ενω στους δυο επομενους αγωνες την 1η θεση στο βαθρο κατεκτησαν ο Βρετανος Jonny Edgar και ο Γερμανος Joshua Durksen.

 

 

Οι νεαροι οδηγοι, του ιδιαιτερα ανταγωνιστικου Γερμανικου Πρωταθληματος FIA ADAC F4 powered by Abarth, θα συναντηθουν στην πιστα του Hockenheim στις 18-20 Σεπτεμβριου. Αντιστοιχα στο Ιταλικο Πρωταθλημα F4 powered by Abarth η επομενη συναντηση ειναι προγραμματισμενη για τις 28-30 Αυγουστου στην πιστα της Ιμολα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!