Θα μπορούσες να οδηγήσεις σε αυτή τη θέση;

Η McLaren ειχε πετυχει το απολυτο σε ο,τι αφορα τη θεση οδηγησης, οταν ειχε τοποθετησει τον οδηγο της F1 στο κεντρο του κοκπιτ, αναμεσα απο τους δυο συνεπιβατες (θεση που εχει πατενταρει). Τωρα, η ιδια εταιρεια, το τερματιζει, στον ιδιο τομεα. 

Για χαρη του δημιουργου του Gran Turismo, Kazunori Yamamuchi, ο οποιος καλεσε τους κατασκευαστες να δημιουργησουν in game concepts για το παιχνιδι που ντεμπουταρει στις 17 Οκτωβριου, παρουσιασε τη McLaren Vision Gran Turismo. Και, αυτο, εχει την πιο περιεργη θεση οδηγησης σε αυτο τον πλανητη.
 
Ο οδηγος, δεν καθεται. Κυριολεκτικα δεν καθεται. Ειναι ξαπλωμενος μπρουμυτα, στηριζομενος στο στομαχι και το στηθος του και οδηγει με τα χερια του να εκτεινονται προς τα εμπρος. Ειναι τοποθετημενος πανω απο τον εμπρος αξονα και εχει στα χερια του το τιμονι και ολα τα χειριστηρια.
Επειδη ολο και καμια φορα θα εχεις παιξει Gran Turismo οδηγωντας σε αυτη τη θεση, στο κρεβατι σου (η στο πατωμα, για τους πιο extreme) θα αντιλαμβανεσαι οτι αυτη η θεση μονο βολικη δεν ειναι. Και οτι προκαλει πονους στους αγκωνες, τον αυχενα, την πλατη, τη μεση. Ποσο μαλλον οταν οδηγεις ενα τετοιο δημιουργημα.
Παντως το virtual μοντελο της McLaren, το οποιο θα δουμε αποκλειστικα και μονο σε τετοια μορφη και το οποιο εκπροσωπει το οραμα της βρετανικης φιρμας για τα driver-focused αυτοκινητα της ως το 2030, θα ειναι ικανο να προκαλεσει… προβληματα, σε οποια θεση και αν καθεται ο οδηγος του. 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=5ctGC_BqWbs&w=320&h=266]

Φοραει εναν 4λιτρο twin turbo V8, αποδοσης 1150 ιππων και εχει βαρος 997 κιλων. Ολα αυτα, συνδυαζομενα με την αιχμη της αεροδυναμικης και της τεχνολογιας, θα δημιουργουν ενα εκρηκτικα γρηγορο συνολο. 

Tip: \”Θα μοιαζει με τη θεση οδηγησης μοτοσικλετας, αλλα δεν θα ειναι ιδια. Θα νομιζεις οτι εισαι ξαπλωμενος, αλλα δεν θα εισαι\”. McLaren, 2017

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!