Θα φτάσουν το 1,5 εκατ. οι επισκέπτες της 1ης Digital Έκθεσης αυτοκινήτου;

\”Ξερω οτι στη ζωη θα υπαρχει αρρωστια, απογνωση, απογοητευσεις, πονος καρδιας- ειναι δεδομενο. Αυτο που δεν ειναι δεδομενο, ειναι ο τροπος με τον οποιο επιλεγεις να τα ξεπερασεις ολα αυτα. Αν ψαξεις πολυ καλα, παντα μπορεις να βρεις τη φωτεινη πλευρα\”, ειπε καποτε η Αμερικανιδα ηθοποιος Rashida Jones. Και σε αυτους τους σκοτεινους καιρους που ζουμε και εχουν ολα τα παραπανω, καποιοι ψαχνουν καλα και βρισκουν τη θετικη πλευρα σε ολους τους τομεις. 


Ο κορωνοϊος, σκεφτηκαν καποιοι, δεν μπορει να μας εμποδισει απο το να απολαυσουμε μια εκθεση αυτοκινητου. Και καπως ετσι, \”γεννηθηκε\” η 1η Digital Ελληνικη Εκθεση Αυτοκινητου. Η ιδεα που ειχε η ομαδα του AutoΤριτη για μια ψηφιακη εκθεση, φαινεται πως αρεσε. Τουλαχιστον αυτο αποδεικνυουν οι περισσοτερες απο 900.000 επισκεψεις που εχει δεχθει ως τωρα η εκθεση, με τους διοργανωτες να περιμενουν οτι οι επισκεπτες θα ξεπερασουν το 1,5 εκατομμυριο


Στους 7 τομεις και τα εκατονταδες εκθεματα, το κοινο εχει προσβαση σε: 

– Ολα τα νεα και τα Βest Sellers μοντελα των σημαντικοτερων κατασκευαστων! 

– Τις after sales υπηρεσιες της νεας εποχης!

– Τις καλυτερες προτασεις απο την αγορα των ελαστικων!

– Και ειδικους τομεις , για προϊοντα και υπηρεσιες αυτοκινητου!

  

Στα πλαισια της Εκθεσης, οι επισκεπτες εχουν τη δυνατοτητα να συμμετασχουν και στον διαγωνισμο-θεσμο της ελληνικης αγορας αυτοκινητου για την αναδειξη του Καλυτερου Αυτοκινητου της Χρονιας, “Best Car 2021”! Επισης, ολοι οσοι επισκεφθουν με 1 κλικ την εκθεση, εχουν την δυνατοτητα να συμμετασχουν και σε 6 διαγωνισμους με επαθλο-δωρο 18 κορυφαια προιοντα απο 6 επωνυμους δωροθετες !

Στην εκθεση μπαινεις κανοντας κλικ εδω

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (Συντονιστικη Γραμματεια Εκθεσης)

211 1085500 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!