Ιδού το Mitsubishi ASX 2020

Tο compact SUV ASX Μ.Υ. 2020 (RVR η Outlander Sport σε μερικες αγορες) θα παρουσιασει η Mitsubishi σε παγκοσμια πρεμιερα  στην 89η Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης που θα πραγματοποιηθει 5 -17 Μαρτιου.


Απο το 2009 που παρουσιαστηκε, το ASX εχει πουλησει σχεδον 1,32 εκατομμυρια μοναδες σε 90 χωρες περιπου. Οι μεγαλυτερες αγορες ειναι Β. Αμερικη, Ευρωπη, Αυστραλια και Κινα. Αυτη τη στιγμη τριτο σε πωλησεις μοντελο της MMC, το ASX παιζει πρωταγωνιστικο ρολο στην παγκοσμια στρατηγικη της εταιριας.


Αισθητικα, το νεο μοντελο, ειναι πληρως ανανεωμενο, στο πλαισιο της σχεδιαστικης φιλοσοφιας “στιβαρο & ευφυες,” που εκφραζει απολυτα το δογμα της Mitsubishi Motors Corporation “Drive your Ambitions.”

Το ASX ειναι ενα compact SUV σχεδιασμενο για την πολη, ενω η τεραστια ευελιξια του το καθιστα ιδανικο για ολα, απο καθημερινη χρηση μεχρι συναρπαστικες περιπετειες. Το ελαφρυ, συμπαγες αμαξωμα σε συνδυασμο με εξαιρετικη ορατοτητα επιπεδου SUV χαριζουν στο ASX αριστη οδικη συμπεριφορα και οδηγησιμοτητα.


Για τις ευρωπαϊκες αγορες, το ASX εφοδιαζεται με εναν 16βαλβιδο κινητηρα 2.0L MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system -Καινοτομο Ηλεκτρικο Συστημα Ελεγχου Χρονισμου Βαλβιδων) που συνδυαζεται ειτε με πενταταχυτο μηχανικο κιβωτιο, η με INVECS-III CVT (Intelligent and Innovative Vehicle Electronics Control System -Ευφυες και Καινοτομο Συστημα Ελεγχου Ηλεκτρονικων)με Sports Mode 6 σχεσεων. Θα ειναι διαθεσιμο τοσο σε δικινητες οσο και τετρακινητες εκδοσεις. 

Το ASX προσφερει επισης αξιοπιστια και ασφαλεια με χαρακτηριστικα οπως η δομη αμαξωματος RISE για στις συγκρουσεις και ενα συστημα πεδησης Forward Collision Mitigation (FCM) που περιοριζει τις επιπτωσεις μιας εμπροσθιας συγκρουσης.

Η σχεδιαστικη φιλοσοφια ειναι ”Impact & Impulse.” Εκτος απο τη στιβαροτητα και αντοχη, που ειναι εγγενες στοιχειο της Mitsubishi, η αναβαθμισμενη και αυθεντικη σχεδιαση δηλωνει δυναμη, καλωντας τους οδηγους να ακολουθησουν τα ενστικτα τους και να αναλαβουν νεες προκλησεις.

Στην εμπρος οψη, το νεο ASX υιοθετει μια εξελιγμενη μορφη της σχεδιαστικης φιλοσοφιας εμπρος τμηματος DYNAMIC SHIELD της MMC. 
Ο προφυλακτηρας αγκαλιαζει το κεντρικο προστατευτικο τμημα και απο τις δυο πλευρες, ενω η γεωμετρικη αισθητικη της μασκας και της ποδιας με τις καθετες και οριζοντιες γραμμες κατω απο τον προφυλακτηρα εκφραζει δυναμη και αντοχη. Στο πλαισιο της νεας σχεδιασης, το καπο γινεται βαθυτερο, ενισχυοντας οπτικα τη φυσιογνωμια του οχηματος. Η χαρακτηριστικη διαταξη φωτων LED με τα φλας και τα φωτα ομιχλης στα ακρα του προφυλακτηρα, σηματοδοτει μια νεα εμφανιση Mitsubishi στο εμπρος τμημα.

Στην πισω οψη, το ASX χρησιμοποιει πισω φωτα LED (εκτος των φλας) σε μια εκφραστικη σχεδιαση που εκτεινεται σε ολο το πλατος του αυτοκινητου και τονιζει το στιβαρο στησιμο. Η ποδια στο κατω τμημα του προφυλακτηρα αποπνεει ομοιως μια αισθηση αντοχης.

Σε ο,τι αφορα τα χρωματα, για το ASX προσφερεται η ζωηρη, πολυ λαμπερη αποχρωση Red Diamond, η σπορ και γεματη ενεργεια Sunshine Orange, και η κομψη και φινετσατη Oak Brown.


Βελτιωσεις στο Smartphone-link Display Audio (SDA)

Το Smartphone-link Display Audio (SDA) εχει αναβαθμιστει με εμφαση στην προηγμενη συνδεσιμοτητα. 

Το μεγεθος της οθονης εχει αυξηθει απο επτα σε οκτω ιντσες. Βιντεο αποθηκευμενα σε USB memory sticks μπορουν τωρα να προβαλλονται στην οθονη SDA*4.
Οι κορυφαιες εκδοσεις εφοδιαζονται με συστημα πλοηγησης Tom Tom*5. Πληροφοριες οδικης κυκλοφοριας σε πραγματικο χρονο μπορουν τωρα να αξιολογουνται με συνδεση στο internet και τη χρηση ενος smartphone.
Συντομα θα διατιθεται μια εφαρμογη που χρησιμοποιει ταχυμετρο, χιλιομετρητη, προειδοποιητικες λυχνιες και αλλες πληροφοριες του οχηματος. Η εφαρμογη θα ελεγχει το υπολοιπο καυσιμου και θα καθοδηγει τον οδηγο στους πλησιεστερους σταθμους ανεφοδιασμου, ενω θα ενημερωνει και για τα απαιτουμενα διαστηματα σερβις και ελεγχων. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!