Και οι εργαζόμενοι έχουν ψυχή, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Η σημερινη ημερα ειναι αφιερωμενη σε ολους τους ερωτευμενους που μαζι με το συντροφο τους σκοπευουν να περασουν μια ρομαντικη βραδια! Τι συμβαινει ομως με οσους δουλευουν σαν σερβιτοροι, μπαρμαν η παρκαδοροι;

Οι ανθρωποι αυτοι συνηθως βαζουν την ευτυχια των πελατων τους πανω απο τη δικη τους.  Η Ford αφιερωνει την ημερα αυτη σε οσους δεν μπορουν να τη γιορτασουν οπως θα ηθελαν και οργανωνει για μερικους απο αυτους ενα ρομαντικο δειπνο!

Στην ερευνα που εγινε για λογαριασμο της Ford απο την Penn Schoen Berland ερωτηθηκαν 1.253 εργαζομενοι σε εστιατορια, μπαρμαν, ρεσεψιονιστ, και παρκαδοροι σε Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια, Ισπανια και Ηνωμενο Βασιλειο

1 στους 4 σερβιτορους γινεται θεος του ερωτα της συγχρονης εποχης, μεταφεροντας δισκους αντι για βελη και βοηθωντας πελατες να κανουν την προταση γαμου. Αλλα οι ιδιοι συνηθως δεν μπορουν να γιορτασουν την Ημερα του Αγιου Βαλεντινου – και πολλοι μαλωνουν με τους συντροφους τους εξ αιτιας της δουλειας.

Μερικοι προτιμουν ακομα και να χασουν τη δουλεια τους προκειμενου να περασουν την πιο ρομαντικη νυχτα του χρονου με τους αγαπημενους τους, συμφωνα με νεα πανευρωπαϊκη ερευνα μεταξυ σερβιτορων, μπαρμαν και παρκαδορων, που εγινε για λογαριασμο της Ford. 1 στους 3 προσπαθει να αποφυγει τη δουλεια, 1 στους 10 δηλωνει ασθενεια, ενω αλλοι επινοουν μια κατασταση εκτακτης αναγκης η προσποιουνται οτι χαλασε το αυτοκινητο τους.

Τωρα η Ford ανταμειβει αυτους τους κρυφους θεους του ερωτα για την προσφορα προς τους πελατες τους, με μια προσκληση – εκπληξη σε ενα πολυ ξεχωριστο, ρομαντικο γευμα.

«Στα ραντεβου την Ημερα του Αγιου Βαλεντινου τα ζευγαρια εχουν ματια μονο ο ενας για τον αλλον. Αλλα η εξελιξη της βραδιας εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο εκεινους που θυσιαζουν τη δικη τους νυχτα για να κανουν κατι σημαντικο» δηλωσε ο Greg Dawson, vice president Communications & Public Affairs, Ford Ευρωπης. «Αυτοι ειναι οι πραγματικοι ηρωες την ημερα του Αγιου Βαλεντινου – και ο καλυτερος τροπος για να αναγνωρισουμε τις προσπαθειες τους ειναι να τους δωσουμε τη σημασια που τους αξιζει.»

Η Kelsie Jamieson, 24, σερβιτορα στο Λονδινο, εχει ηδη βοηθησει να γινουν δυο προτασεις γαμου εν ωρα εργασιας, αλλα η ιδια δεν εχει ζησει ποτε ενα ραντεβου την ημερα του Αγιου Βαλεντινου. Η εκπληξη που της εγινε ηταν μια ρομαντικη βραδια με τον αρραβωνιαστικο της  Nick Epstein, 32 – ο οποιος προηγουμενως της εκανε προταση με ενα δαχτυλιδι Haribo.

Για πολλους που εργαζονται την Ημερα του Αγιου Βαλεντινου υπαρχει ενα πλεονεκτημα. Τα δυο τριτα των ερωτηθεντων δηλωσαν οτι οι πελατες ηταν πιο φιλικοι απο οσο συνηθως και οι περισσοτεροι θεωρησαν οτι οσοι βγαινουν για φαγητο ηταν ακομα πιο γενναιοδωροι.

Τωρα οσοι δεν σταθηκαν αρκετα τυχεροι να βρισκονται με το ταιρι τους την Ημερα των Ερωτευμενων και τρωνε μονοι, με τη βοηθεια καποιων σερβιτορων ξαναβρισκουν την αισιοδοξια τους.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZRe97WrDWLs]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!