Η SsangYong παρουσιάζει το 1ο ηλεκτρικό παράθυρο αφής!

Μια καινοτομο και εξυπνη ιδεα, με την τεχνολογια αφης να ερχεται για να ενεργοποιει τα παραθυρα αυτοκινητου, ενω ειναι ετοιμη να λανσαριστει μεσα στο 2017.

H SsangYong, η παλαιοτερη αυτοκινητοβιομηχανια της Κορεας, διεξηγαγε μια ημεριδα καινοτομιας στο κεντρο της Ερευνας & Εξελιξης (R&D) στην πολη Anseog της Κορεας, με σκοπο να ενθαρρυνει τις δημιουργικες ιδεες και την καινοτομο ερευνα των εργαζομενων.

Στην εκδηλωση αυτη τοσο οι ερευνητες οσο και οι υπολοιποι εργαζομενοι ειχαν την ευκαιρια να παρουσιασουν πολλες νεες τεχνολογικες ιδεες, αλλα και τεχνολογιες που ειναι εφικτο να υλοποιηθουν. Ωστοσο το μεγαλυτερο ενδιαφερον παρουσιασε το λεγομενο «παραθυρο με συστημα αφης», μια νεα τεχνολογικη εφαρμογη που δινει στους επιβατες τη δυνατοτητα να χειριζονται τα παραθυρα του αυτοκινητου απλα και μονο αγγιζοντας τα. Μαλιστα ενα απο τα υψηλοβαθμα στελεχη της εταιρειας παραδεχτηκε οτι η νεα τεχνολογια προκειται να κανει το ντεμπουτο της σε καποια διεθνη εκθεση κατα τη διαρκεια του χρονου, εφαρμοσμενη σε καποιο πρωτοτυπο μοντελο.


Ο CEO της εταιρειας κ. Johng-sik Choi σχολιασε οτι: «Η R&D Tech-Day αναμενεται να λειτουργησει ως κινητρο για τους ταλαντουχους εργαζομενους, προκειμενου αυτοι να επιδιωκουν διαρκως καινοτομες ιδεες οι οποιες μπορουν να εφαρμοστουν κιολας στα αυτοκινητα παραγωγης. Αλλωστε η SsangYong σκοπευει να συνεχισει να εξελισσει προϊοντα επομενης γενιας, ικανα να εξυπηρετουν τις αναγκες των πελατων, και να δινει ωθηση στις δημιουργικες ιδεες και την καινοτομο εξελιξη».

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!