Κι όμως, το R34 της ιαπωνικής αστυνομίας, είναι ακόμα ενεργό!

Σιγουρα, το εχεις δει σε καποια απο τις -οχι πολλες- φωτογραφιες που κυκλοφορουν στο Διαδικτυο. Το R34 Nissan Skyline GT-R, \”στολισμενο\” με φαρο και βαμμενο στα χρωματα της ιαπωνικης αστυνομιας. Μεχρι σημερα, ολοι νομιζαν οτι ειναι εκθεσιακο. Μεχρι που καποιος το εντοπισε, χθες, στον αυτοκινητοδρομο Kan-Etsu, με αναμμενο τον φαρο, σε υπηρεσια.
Σκεψου το: Με το Skyline R34 να αποτελει ισως το απολυτο icon car της διεθνους βελτιωτικης σκηνης, το να το δεις σε καταδιωξη, στον αυτοκινητοδρομο, ειναι καπως σαν να ειδες εναν μονοκερο στο δασος. Γιατι το βιντεο, αποδεικνυει οχι μονο οτι υπαρχει, αλλα και οτι ειναι ακομα σε χρηση!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=VBDdEgsgmZM&w=320&h=266]

Το R34 του βιντεο που πρωτο ειδε το autoguide.com, ειναι μερος μιας… ακριβοθωρητης ομαδας της ιαπωνικης αστυνομιας που δημιουργηθηκε για καταδιωξεις υψηλων ταχυτητων (οπως ηταν η δικη μας \”Σ\” που διαλυθηκε) και αποτελειται απο σπανια ιαπωνικα θηρια, οπως Honda NSX, Mazda RX-7, Nissan 350 και 370Ζ. Και, φυσικα, απο τον συγκεκριμενο Godzilla, ο εξακυλινδρος turbo του οποιου αποδιδει (τουλαχιστον) 276 ιππους και του επιτρεπει να τελικιαζει καπου στα 300 χ.α.ω.

Στο βιντεο (ειναι καπως κουνημενο, αλλα ποιος νοιαζεται;) το R34 οδηγει ενστολος αστυνομικος με κρανος στην \”αργη\” λωριδα. Με την υπολοιπη ιαπωνικη αστυνομια να κινειται με Toyota Crown, ειμαστε σιγουροι οτι (τουλαχιστον) ο μισος πλανητης ζηλευει τη δουλεια αυτου του ενστολου. Αληθεια τωρα: Να οδηγεις ενα R34 Skyline σε καταδιωξεις;  

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!