Με 271 ίππους το Hyundai i30 N

Η Hyundai εχει παρει… φορα και δεν το κρυβει, καθως ετοιμαζει και παρουσιαζει ολοενα και καλυτερα πραγματα. Τελευταιο \”χτυπημα\” το i30 N, το οποιο δεν θα ειναι μονο σπορ, δυνατο και γρηγορο, αλλα εγκαινιαζει τη νεα φιλοσοφια της κορεατικης μαρκας.

Και αυτο γιατι, συμφωνα με πληροφοριες του TopSpeed.gr, η Ν δεν θα απευθυνεται μονο σε ενα συγκεκριμενο κοινο, αλλα θα διαθετει και περιφερειακα για τους… γηινους πελατες της Hyundai. Πρακτικα, αυτο σημαινει οτι θα διατιθεται και N Package για τους αγοραστες η ιδιοκτητες ενος i30, που θα μπορουν, ειτε να το βελτιωσουν, ειτε να το \”ντυσουν\” με τα \”κοστουμια\” του Ν. Σε ο,τι αφορα το νεο hot hatch της κορεατικης μαρκας τωρα, σε μια πρωτη παρουσιαση που εγινε στη Ν. Κορεα, μαθαμε τους κινητηρες και τις ιπποδυναμεις, αλλα και το τι ερχεται. Ετσι, το Hyundai i30N, θα φορα διλιτρο τετρακυλινδρο turbo κινητηρα και θα διατιθεται σε δυο εκδοσεις, 250 και 271 ιππων.

Αρχικα, θα διατιθεται με εξαταχυτο χειροκινητο κιβωτιο και rev matching και αργοτερα, πιθανοτατα το 2019, θα ντεμπουταρει και με σειριακο 8αρι διπλου συμπλεκτη
Με το i30N η Hyundai θα παρουσιασει και το πρωτο της E-LSD system, δηλαδη ενα ηλεκτρονικα ελεγχομενο διαφορικο περιορισμενης ολισθησης. Το \”καυτο\” μοντελο της κορεατικης φιρμας θα διαθετει επισης ρυθμιζομενα αμορτισερ, ESC δυο σταδιων. Στην κορυφαια εκδοση, μαλιστα, αυτη με τους 271 ιππους, η αναρτηση θα ειναι διαφορετικη, σκληροτερη και το γενικοτερο setup θα ειναι εστιασμενο για χρηση σε πιστα (μην περιμενεις χρονο στο Nurburgring, η Hyundai απλα δηλωνει οτι δεν την ενδιαφερει να μπει σε αυτο το \”παιχνιδι\”).

Μεγαλες ειναι επισης οι αλλαγες στο εσωτερικο και το εξωτερικο του. Μεσα, η Hyundai θα το εξοπλισει με πιο σκληροπυρηνικα μπακετ καθισματα, καθως και τιμονι απο το οποιο ο οδηγος θα επιλεγει τα drive modes.
Στο εξωτερικο, εκτος απο τις νεες ζαντες και τα αεροδυναμικα βοηθηματα εμπρος και πλαγια, το i30N θα διατιθεται με διαχυτη και τεσσερις αποληξεις της εξατμισης. Το μοντελο αναμενεται να κανει ντεμπουτο στην ευρωπαϊκη αγορα τον ερχομενο Δεκεμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!