Με Honda Civic Type–R3, η ελληνική συμμετοχή στο Rallye Monte Carlo

Για 4η χρονια το Ελληνικο πληρωμα με οδηγο το Δημητρη Δριβακο και συνοδηγο την Κατερινα Μπαντε, θα συμμετασχει με Honda Civic Type-R, της εταιρειας Αδελφοι Σαρακακη Α.Ε.Β.Μ.Ε.,  Επισημος Εισαγωγεας – Διανομεας Honda στην Ελλαδα, στον πρωτο αγωνα του Παγκοσμιου Πρωταθηματος Ραλλυ για το 2017, το 85ο Rallye Automobile Monte Carlo. 

To 85ο Rallye Automobile Monte Carlo, ο πρωτος αγωνας του Παγκοσμιου Πρωταθληματος 2017 θα πραγματοποιηθει απο τις 16-22 Ιανουαριου 2017 με εκκινηση την Place du Casino in Monte Carlo και τερματισμο την Place du Palais. Ο αγωνας του 2017 περιλαμβανει  17 ειδικες διαδρομες συνολικου μηκους 382.65 χιλιομετρων. H εκκινηση του αγωνα θα δοθει στις 18/1. Στο 1ο σκελος στις 19/1 ο αγωνας περιλαμβανει 2 νυκτερινες ειδικες διαδρομες συνολικου μηκους 46,74 χλμ., στο 2ο σκελος στις 20/1 ο αγωνας περιλαμβανει 6 ειδικες διαδρομες μηκους 160,8 χλμ., στο 3ο σκελος στις 21/1 εχει 5 ειδικες διαδρομες μηκους 121,39 χλμ και στο 4ο σκελος στις 22/1 περιλαμβανει 4 ειδικες διαδρομες μηκους 57,72 χλμ.


Ο οδηγος του Honda Civic Type–R Δημητρης Δριβακος δηλωσε:« Το 85ο Rallye Automobile Monte Carlo ειναι ενας πολυ δυσκολος αγωνας. Οι δυο πρωτες ειδικες διαδρομες ειναι πολυ δυσκολες αφου πραγματοποιουνται το βραδυ με τη 2η Ε.Δ. να εχει εκκινηση στις 22:57 το βραδυ με πολυ κρυο και χαμηλες θερμοκρασιες. Μεχρι στιγμης εχουμε κανει καλη προετοιμασια και νιωθω ικανοποιημενος απο την αποδοση του αυτοκινητου μου. Θα προσπαθησουμε να πραγματοποιησουμε μια καλη εμφανιση καθως φετος για πρωτη φορα  εχουμε και την υποστηριξη με τις ευχες και τις υπογραφες στο φτερο του Type-R των εννεα Ολυμπιονικων και παραολυμπιονικων που συμμετειχαν στην εκδηλωση της εταιρειας μας στο Αυτοκινητοδρομιο των Μεγαρων στις 8 Δεκεμβριου 2016. »


Χορηγοι του Honda Civic Type-R εκτος απο την εταιρεια Αδελφοι Σαρακακη Α.Ε.Β.Μ.Ε.. -Επισημος Εισαγωγεας-Διανομεας Honda στην Ελλαδα ειναι η ιταλικη εταιρεια λιπαντικων ERG, η εταιρεια Ital Lines μεταφορες-logistics, η Ευρωπη Ασφαλιστικη, οι μπαταριες Faal, τα τιμονια Lizarde και τα αγωνιστικα καυσιμα Panda.

Tο επιτελειο της Honda Team Εrg πλαισιωνεται και υποστηριζεται απο μια ομαδα εμπειρων μηχανικων: Μανωλη Θρουβαλα, Νικο Θρουβαλα, Πετρο Βασιλειου, Σωτηρη Φωτοπουλο και Θοδωρη Κρατημενο (φυσικοθεραπευτης ομαδος).

Τεχνικα Χαρακτηριστικα 
Honda Civic Type–R3

Κινητηρας: Κ20Ζ4-4κυλινδος εν σειρα  με κυβισμο 1998 cm3 
Μεγ. Ισχυς : > 270PS @ 8500 rpm
ECU : Efi Euro 4
Κιβωτιο Ταχυτητων : Sadev σειριακο (6+1)
Μεταδοση: Διπλοδισκος συμπλεκτης, διαφορικο περιορισμενης ολισθησης (LSD)
 Αναρτηση : Ρυθμιζομενη X-Treme Tech
Φρενα : Brembo 328/278, αεριζομενα
Αγωνιστικη κατηγορια : A7/R3
Πρωταθλημα : Intercontinental Rally Championship

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!