ΜΙΚΑ & PEUGEOT 108 συνθέτουν το ιδανικό pop δίδυμο

Το κομψο, διασυνδεμενο, ευελικτο PEUGEOT 108 απεκτησε εναν μοναδικο ταλαντουχο συνεργατη απο τις αρχες του χρονου: τον τραγουδοποιο και συνθετη ΜΙΚΑ. Γνωστος για την διακεκριμενη πορεια του στον καλλιτεχνικο χωρο και για το μοναδικο στιλ του, ο Βρετανος σταρ ειναι ο νεος πρεσβευτης του 108, καθως και της νεας γκαμας Collection που ειναι διαθεσιμη σε πεντε ζωηρα pop χρωματα.
Ο ΜΙΚΑ και το PEUGEOT 108 συνθεpeugeτουν ενα ιδανικο pop σχημα, προβαλλοντας εννοιες οπως η ευρηματικοτητα και η κομψοτητα. Το PEUGEOT 108 Collection προσφερεται σε μια ευρεια επιλογη εξατομικευσης χαρη στον συνδυασμο διαφορετικων χρωματων μεσα και εξω που αφορα σε διαφορα σημεια και επενδυσεις στο εσωτερικο, στα πατακια, στις πορτες, στους εξωτερικους καθρεπτες.


«Ειναι μεγαλη τιμη για μενα που συνεργαζομαι με την ιστορικη γαλλικη μαρκα PEUGEOT. Μεγαλωσα σε ολη μου την ζωη μαζι της, παντοτε αγαπουσα την αισθητικη και την σχεδιαση της μαρκας. Η νεα καμπανια ειναι μια απολαυστικη συγκρουση του δικου μου κοσμου με εκεινου του 108! Ειχαμε υπεροχες στιγμες μεχρι να ολοκληρωθει η καμπανια, κατι που μπορειτε να νιωσετε βλεποντας τη» δηλωνει ο ΜΙΚΑ, ο μεγαλος pop star που πρωταγωνιστει στην μουσικη βιομηχανια απο το 2007 (νικητης στα World Music Awards) με το τελευταιο του αλμπουμ «No place in Heaven» να γινεται πλατινενιο στην Γαλλια το 2016.


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=/JKSdm5HcPMc]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!