Ο σκύλος σου μίλησε : Έτσι θέλω να ταξιδεύω!

Δεν χρειαζοταν ερευνα να μας το πει, αλλα τα συμπερασματα της ειναι οτι σχεδον καθε ιδιοκτητης σκυλου θεωρει το κατοικιδιο του μελος της οικογενειας του.  Επιπλεον, η συντριπτικη πλειοψηφια ιδιοκτητων σκυλων  δηλωνει οτι θα αγορασει ενα νεο αυτοκινητο το οποιο διαθετει περισσοτερα χαρακτηριστικα που ειναι φιλικα για το κατοικιδιο τους.

Η Nissan, το ακουσε αυτο και το τερματισε. Αληθεια. Εφτιαξε το SUV που ονειρευεται ο καθε πραγματικος φιλοζωος. Γιατι, σε αυτο, ο σκυλος εχει το νερο του, το μπισκοτακι του, την οθονη και το ηχοσυστημα για να ακουει τις εντολες του αγαπημενου του ανθρωπου και -κρατησου- εκτος απο μπολικα μαξιλαρια, μεχρι και… ντους και στεγνωτηριο. Ετσι, ο μικρος η μεγαλος Αζορ/Τζακ/Ερμης/Πεπιτο η ο,τι αλλο, θα ταξιδευει πραγματικα ευτυχισμενος.

Η Nissan λοιπον, προκειμενου να ανταποκριθει στις απαιτησεις αυτης της κατηγοριας αγοραστων,  παρουσιασε ενα μοναδικο, νεο πρωτοτυπο μοντελο με την κωδικη ονομασια  Χ-TRAIL 4Dogs. Με τον τροπο αυτο η Nissan αποδεικνυει πως η ναυαρχιδα των crossovers της  ειναι το τελειο αυτοκινητο για οικογενειακες περιπετειες,  και  ιδιαιτερα για αυτες που αφορουν και τους τετραποδους φιλους μας.

Το Χ-TRAIL 4Dogs ειναι το απολυτα φιλικο για σκυλια crossover, με τον χωρο αποσκευων του να εχει πληρως μεταμορφωθει, παρεχοντας  ολες τις ανεσεις  για ταξιδι εως και δυο κατοικιδιων.


Ο χωρος αποσκευων του crossover εχει μετατραπει σε ενα ανετο “καταλυμα”  για σκυλια,  με χωρητικοτητα 445 λιτρων, αλλα και με μια σειρα απο νεα καινοτομα χαρακτηριστικα που εχουν εχει επιλεγει προσεκτικα.

Για παραδειγμα, το Nissan Χ-TRAIL4Dogs εχει ο, τι απαιτειται για να κρατησει τους τετραποδους  “φιλοξενουμενους”, καθαρους και ανετους, ακομα και μετα απο μια μεγαλη  βολτα σε λασπες. Μπορειτε να πλυνετε το αγαπημενο σας κατοικιδιο με το πτυσσομενο ντους 360°, και στη συνεχεια να το στεγνωσετε με το ειδικο στεγνωτηριο για σκυλια που παρεχει ισχυρη ροη αερα στην βρεγμενη γουνα του. Τραβωντας  προς τα εξω την ειδικα διαμορφωμενη πτυσσομενη ραμπα, τα σκυλια μπορουν να πατησουν πανω στο πατωμα του χωρου αποσκευων, χωρις να τον λερωσουν. Τελος ενεργοποιωντας το ολοκληρωμενο συστημα αφυγρανσης, οι τετραποδοι φιλοι μας απολαμβανουν συνεχη ροη ζεστου αερα στον χωρο φιλοξενιας τους.


Παραλληλα, τα σκυλια μπορουν να  ξεκουραστουν στο πολυτελες κρεβατι, να πιουν νερο απο το ειδικο μπολ που αποκλειει τυχον διαρροες , αλλα και να τσιμπησουν ενα αγαπημενο τους σνακ απο τον εξυπνο δοσομετρητη . Για την ασφαλεια τους  κατα τη μεταφορα, λαμβανεται μεριμνα μεσω ενος  ειδικου ιμαντα συγκρατησης με αγκιστρο.

Κατα τη διαρκεια του ταξιδιου, ο  οδηγος και ο συνοδηγος μπορουν να επιτηρουν τα κατοικιδια χρησιμοποιωντας την καινοτομο τεχνολογια της “dog-cam”, μιας ειδικης καμερας  για σκυλια. Η συγκεκριμενη καμερα εχει  εξυπνα ενσωματωθει στο συστημα infotainment NissanConnect του Χ-TRAIL, επιτρεποντας σε  ιδιοκτητη και σκυλο να βλεπει ο ενας τον αλλον, μεσω της οθονης επτα ιντσων στο ταμπλο και της νεας οθονης  LCD 10 ιντσων που εχει εγκατασταθει στο χωρο αποσκευων, αντιστοιχα. Ο ιδιοκτητης μπορει επισης να επικοινωνησει με τον σκυλο του, μεσω ηχητικης συνδεσης προκειμενου να τον κρατησει ηρεμο.

Τα εξαρτηματα για το ντους και τον στεγνωτηρα αποθηκευονται σε ενα νεο χρηστικο συρταρι, που ειναι ευκολο στην προσβαση στο μπροστινο μερος  του χωρου αποσκευων.  Νεα διαχωριστικα εχουν προστεθει για να διασφαλιστει πως ο επιμαχος χωρος θα ειναι τακτοποιημενος, με δυνατοτητα αποθηκευσης τροφης, αλλα και ειδων “ατομικης” υγιεινης.  Το Χ-TRAIL 4Dogs διαθετει επισης ενα πλεγμα ασφαλειας πανω απο τα πισω καθισματα, το οποιο ειναι διαθεσιμο ως γνησιο αξεσουαρ της Nissan.


Τελος, ο χωρος αποσκευων ειναι επενδεδυμενος με αριστης ποιοτητας  δερμα που καθαριζεται ευκολα απο σκονη, χωμα αλλα και τις τριχες των αγαπημενων μας κατοικιδιων.


Nissan Χ-TRAIL4Dogs

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4qPFoWRHpZc]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!