Νέες προσφορές για Megane και Kadjar

Με νεες, μειωμενες τιμες που καταληγουν σε οφελος ως και 4.910 ευρω προσφερει η Renault στην Ελλαδα τα δημοφιλη μοντελα της, MEGANE και KADJAR.

Εκπροσωπωντας τη νεα σχεδιαστικη φιλοσοφια της Renault, τα νεα MEGANE και KADJAR ξεχωριζουν για τον δυναμικο χαρακτηρα, τα υψηλα επιπεδα ανεσης και οδηγικης απολαυσης, καθως και το πληθος συστηματων προηγμενης τεχνολογιας που χρησιμοποιουν. Παραλληλα χαρη στους αποδοτικους turbo κινητηρες βενζινης και Diesel της Renault πετυχαινουν να προσφερουν υψηλες επιδοσεις με εξαιρετικα χαμηλα επιπεδα καταναλωσης καυσιμου και ρυπων.

Παραλληλα με τα παραπανω προϊοντικα πλεονεκτηματα των δυο μοντελων, τωρα η TEOREN MOTORS προσφερει τα δυο μοντελα με νεες, μειωμενες τιμες, βελτιωνοντας περαιτερω το value for money για τον καταναλωτη. Το οφελος αγγιζει τα 4.910 ευρω, ενω οι αρχικες τιμες πωλησης των μοντελων διαμορφωνονται στις 16.390 ευρω για το MEGANE και στις 19.490 ευρω για το KADJAR.

Ταυτοχρονα με τις νεες μειωμενες τιμες των δυο μοντελων, η TEOREN MOTORS, για περιορισμενο αριθμο MEGANE και KADJAR, προσφερει και τη δυνατοτητα χρηματοδοτησης με εξαιρετικα χαμηλο επιτοκιο, απο μολις 3,9%.

Για περισσοτερες πληροφοριες τοσο για τα MEGANE και KADJAR, οσο και για το συνολο της γκαμας Renault -για την οποια επισης ισχυουν ειδικες προσφορες- το αγοραστικο κοινο μπορεις να απευθυνθεις στο Εξουσιοδοτημενο Δικτυο Διανομεων Renault η να κανεις κλικ εδω.  

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!