Νεος Επίσημος Διανομέας & Επισκευαστής CITROËN Στη Θεσσαλονίκη

 

Η Citroën, με ιδιαιτερη χαρα ανακοινωνει την εκκινηση των εργασιων της νεας υπερσυγχρονης καθετης μοναδας Citroën Γιαννιρης στην ανατολικη Θεσσαλονικη.

 

Σκοπος ειναι η ακομη καλυτερη εξυπηρετηση των πελατων της Μαρκας στην ανατολικη πλευρα της πολης της Θεσσαλονικης.

 

Αποστολη της Citroën Γιαννιρης ειναι να προσφερει στους πελατες της προϊοντα και υπηρεσιες υψηλων προδιαγραφων και ευθυγραμμιζεται απολυτα με την φιλοσοφια της Citroën. Τοσο κατα την αγορα ενος Citroën οσο και μετα απο αυτην, δημιουργωντας μια ειλικρινη, αναλλοιωτη σχεση εμπιστοσυνης με τους πελατες της.

 

 

Η Citroën Γιαννιρης διαθετει υπερσυγχρονες εγκαταστασεις και εξοπλισμο, μεσα απο συνεχεις επενδυσεις, οργανωση και εκπαιδευση του προσωπικου της. Οι εγκαταστασεις καταλαμβανουν συνολικη εκταση 2.000 τ.μ. και ειναι σχεδιασμενες συμφωνα με τα νεα προτυπα εταιρικης ταυτοτητας της Μαρκας, συνδυαζοντας κορυφαια λειτουργικοτητα με πολυ φιλοξενο και ανετο περιβαλλον για τους υποψηφιους πελατες. Οι εγκαταστασεις φιλοξενουν εναν εντυπωσιακα μεγαλο εκθεσιακο χωρο με πληρη γκαμα μοντελων, επιβατικων & επαγγελματικων, εξουσιοδοτημενο συνεργειο και φανοποιειο, τμημα γνησιων ανταλλακτικων & αξεσουαρ, καθως και τμηματα επαγγελματικων οχηματων και ανταλλαγων. Με ολοκληρωμενη εξυπηρετηση σε ολα τα επιπεδα, η Citroën Γιαννιρης διαθετει εγκαταστασεις σε κομβικο και ευκολα προσβασιμο σημειο.

 

Η πολυετης παρουσια της Citroën Γιαννιρης στο χωρο της αυτοκινησης και η τεχνογνωσια που εχει αποκτηθει, δινουν τη δυνατοτητα να ανταποκρινεται στις προσδοκιες των πελατων με συνεπεια και σεβασμο.

 

Η Citroën Γιαννιρης, Επισημος Διανομεας και Επισκευαστης Citroën απο το 1985, αποτελει μια απο τις ιστορικοτερες και πιο αξιοπιστες αντιπροσωπειες αυτοκινητου στη Θεσσαλονικη και διαθετει ολοκληρωμενη καθετη μοναδα, παρεχοντας υπηρεσιες υψηλων προδιαγραφων στον τομεα των πωλησεων καθως και του after sales.

 

 

 

Στοιχεια Επικοινωνιας

 

Ι&Α ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ Α.Ε.

Επισημος Διανομεας CITROËN

9ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονικης – Μουδανιων Θεσσαλονικη, ΤΚ 55 535

(εναντι των ΚΤΕΛ Χαλκιδικης)

Τηλ.: 2310 489100,

https://gianniris.citroen-hellas.gr/

Email: info@gianniris.gr

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!