Τα νέα Ford Puma και Kuga, τώρα, σε ακόμα πιο ελκυστικές τιμές

 

Το καινοτομο Puma και το ολοκληρωμενο Kuga ειναι τωρα διαθεσιμα στη χωρα μας με νεες, ακομα πιο ελκυστικες τιμες, μετα τις προσφατες αλλαγες στον τροπο υπολογισμου του τελους ταξινομησης.

 

Ετσι, οσοι προβειτε τωρα στην αγορα του προηγμενου Ford Puma θα εχετε την ευκαιρια να εξοικονομησετε, αναλογα με την εκδοση και το επιπεδο εξοπλισμου που θα επιλεξετε, χρηματικο ποσο εως και 1.605€. Στην περιπτωση του νεου Kuga, του πιο εξηλεκτρισμενου μοντελου στην ιστορια της Ford αλλα και του Νο 1 σε πωλησεις SUV μοντελου της εταιρειας στην Ευρωπη, το αντιστοιχο οφελος φτανει εως και 2.642€.

 

Επιπλεον, χαρη στο νεο προωθητικο προγραμμα Hybrid Bonus της Ford Motor Ελλας, τα οφελη πολλαπλασιαζονται, καθως η αγορα των κορυφαιων SUV μοντελων συνοδευεται απο ενα νεο προνομιακο χρηματοδοτικο προγραμμα της Ford Finance, που προσφερει μεταξυ αλλων σταθερο επιδοτουμενο επιτοκιο 3,49%, περιοδο χαριτος 3 μηνων και διαρκεια αποπληρωμης σε 12 εως 48 μηνιαιες δοσεις, ενω επιπλεον και για τα δυο μοντελα διατιθεται εργοστασιακη εγγυηση 8 ετων και δωρεαν το πρωτο service.

 

Δειτε αναλυτικα τις νεες τιμες και το οφελος ανα μοντελο και εκδοση στον παρακατω πινακα:

 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!