Οι αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης παραλαμβάνουν τα νέα τους Audi

 


  Πιστη σε μια επιτυχημενη συνεργασια που μετρα ηδη 19 χρονια, η Audi παρεδωσε στους αστερες της ποδοσφαιρικης ομαδας της Ρεαλ Μαδριτης τα νεα τους αυτοκινητα, για το 2021. Για αλλη μια φορα, τα μοντελα της Audi απο την οικογενεια Q αποδειχθηκαν ιδιαιτερα δημοφιλη αναμεσα στους ποδοσφαιριστες και το τεχνικο επιτελειο της πολυκατοχου του Champions League. Ειναι χαρακτηριστικο, οτι για πρωτη φορα εφετος, ολα τα αυτοκινητα που παρελαβε η Ρεαλ Μαδριτης εχουν ηπια η plugin υβριδικα συστηματα και σε καποιες περιπτωσεις ειναι αμιγως ηλεκτρικα, ενω φυσικα ολα ειναι εξοπλισμενα με τεχνολογια τετρακινησης quattro.




  Καποιο μοντελο της γκαμας Q προτιμησαν ο Βελγος τερματοφυλακας Thibaut Courtois, ο Γερμανος μεσος Toni Kroos και ο κορυφαιος σκορερ, ο Γαλλος Karim Benzema, ενω ο επισης Γαλλος κεντρικος αμυντικος Raphaël Varane, διαλεξε το Audi etron Sportback, προκειμενου να κινειται αποκλειστικα ηλεκτρικα.




  Ο Álvaro Odriozola, ο Ισπανος δεξιος οπισθοφυλακας, διαλεξε το plugin υβριδικο Audi A7 Sportback. Το εντυπωσιακο Gran Turismo ειναι το πρωτο TFSI e που επιλεγεται απο καποιον ποδοσφαιριστη της Ρεαλ.




  Φυσικα, διατηρηθηκε και η παραδοση που θελει πολλα απο τα στελεχη της Ρεαλ Μαδριτης να προτιμουν τις πολυ γρηγορες εκδοσεις. Για παραδειγμα, ο Βραζιλιανος αμυντικος μεσος Carlos Casemiro διαλεξε ενα Audi RS 7 Sportback ενω ο επικεφαλης προπονητης Zinedine Zidane αλλα και ο αρχηγος της Ρεαλ και της εθνικης ομαδας της Ισπανιας, Sergio Ramos, επελεξαν ενα Audi RS 6 Avant, με ηπιο υβριδικο συστημα και απενεργοποιηση κυλινδρων υπο μερικο φορτιο, ωστε να συνδυαζουν υψηλες επιδοσεις με μειωμενη καταναλωση και εκπομπη ρυπων.




  Και την εφετινη χρονια, η  Ρεαλ Μαδριτης ειναι μεσα σε ολους τους στοχους της: πρωταθλημα και κυπελλο στην Ισπανια, ενω αντιμετωπιζει την Αταλαντα για το Champions League. Οι επονομαζομενοι και Galacticos, εχουν ηδη το επιτυχημενο εκτος εδρας αποτελεσμα, στον πρωτο αγωνα στο Μπεργκαμο, με το παρθενικο γκολ στον κορυφαιο διασυλλογικο θεσμο του Γαλλου αριστερου αμυντικου Ferland Mendy, που ειχε καθε λογο να ποζαρει πανευτυχης διπλα στο νεο του Audi Q8 50 TDI quattro. Σε καθε περιπτωση, το γεγονος οτι η Ρεαλ Μαδριτης εχει προκριθει και τις πεντε τελευταιες φορες που τεθηκε αντιμετωπη στο Champions League με ομαδα απο την Ιταλια, θα μπορουσε να θεωρηθει καλος οιωνος για τη ρεβανς στη Μαδριτη, σε λιγες μερες.



Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!