Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto, υποστηρίζουν τον Σπύρο Μάριο Φουρθιώτη

 


  Ο Ομιλος Επιχειρησεων Σαρακακη και η Honda Moto θα βρισκονται και το 2021 στο πλευρο του 13χρονου Ελληνα οδηγου αγωνων ταχυτητας, Σπυρου Μαριου Φουρθιωτη ο οποιος θα συμμετεχει στο ισπανικο πρωταθλημα FIM CEV REPSOL και συγκεκριμενα στην ανταγωνιστικη κατηγορια EUROPEAN TALENT CUP. Προκειται για ενα ενιαιο πρωταθλημα με μοτοσυκλετες HONDA NSF250R και θεωρειται ο προθαλαμος του παγκοσμιου πρωταθληματος μοτοσυκλετας με συμμετοχες αθλητων απο ολο τον κοσμο.

 

  Για την Honda NSF250R, ο Ομιλος Επιχειρησεων Σαρακακη και η Honda Moto αναλαμβανουν  την προμηθεια των αγωνιστικων κινητηρων.

 

  H διοργανωση του συγκεκριμενου πρωταθληματος γινεται απο την DORNA, διοργανωτρια του MOTOGP καθως και του WSBK.

 

  Ο Σπυρος Μαριος Φουρθιωτης θα συμμετεχει στην ομαδα DNA-FIFTY MOTOSPORT και προπονητες του θα ειναι οι καταξιωμενοι οδηγοι του MOTOGP, Marco Raminez και Alex Debon.  

 


  Tο πρωταθλημα θα διεξαχθει απο τις 25 Απριλιου 2021 εως τις 7 Νοεμβριου 2021 σε μερικες απο τις πιο διασημες πιστες της Ισπανιας οπως το Ricardo Tormo στη Valencia, την Catalunya, την Aragon, την Jerez αλλα και το εντυπωσιακο Estoril της Πορτογαλιας. Εδω μπορειτε να δειτε το αναλυτικο προγραμμα.

 

  Ο Σπυρος Μαριος Φουρθιωτης γεννηθηκε στις 2 Μαρτιου 2008 και ειναι οδηγος μοτοσυκλετας απο την ηλικια των 5 ετων. Απο το 2015 ξεκινησε τη συμμετοχη του σε αγωνες και εκτοτε η πορεια του ειναι συνεχως ανοδικη κερδιζοντας διακρισεις ενω εχει σηκωσει την ελληνικη σημαια αρκετες φορες με υπερηφανεια στα βαθρα του εξωτερικου.

 


  Ο Ομιλος Επιχειρησεων Σαρακακη παρεχει εδω και αρκετα χρονια τη στηριξη του σε νεους αθλητες στο χωρο του μηχανοκινητου αθλητισμου. Σε αυτο το πνευμα και επενδυοντας στο νεαρο της ηλικιας του Σπυρου Μαριου Φουρθιωτη καθως και στο αδιαμφισβητητο ταλεντο του, στηριζει εμπρακτα την προσπαθεια του στο εξωτερικο ευελπιστωντας καποια στιγμη να υπαρξει ενας Ελληνας οδηγος και στο παγκοσμιο πρωταθλημα του MOTOGP.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!