Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη Hyundai στην Ευρώπη

\”Ραλι\” πωλησεων κανει η Hyundai στην Ευρωπη. Οχι τυχαια, η μαρκα η οποια εχει αυξησει την αξια της τεσσερις φορες απο το 2005, συμφωνα με την τελευταια εκθεση της Interbrand, σπαει το ενα ρεκορ μετα απο το αλλο, καθως κερδιζει συνεχως σε δημοφιλια αναμεσα στους Ευρωπαιους. 


Μετα απο ενα επιτυχημενο πρωτο εξαμηνο για την Hyundai Motor στην Ευρωπη, ακολουθει το 3ο τριμηνο με ενα ακομη εντυπωσιακο ρεκορ. Στη διαρκεια των πρωτων εννεα μηνων του 2018 οι πωλησεις της εταιρειας αυξηθηκαν κατα 7,1% σε συγκριση με την ιδια περιοδο του 2017, συμφωνα με τα τελευταια στοιχεια της Ευρωπαϊκης Ενωσης Κατασκευαστων Αυτοκινητων (ACEA). Η εταιρεια διεθεσε 425.854 οχηματα το διαστημα Ιανουαριου-Σεπτεμβριου 2018, εκ των οποιων πανω απο 134.000 οχηματα το 3ο τριμηνο, αναδεικνυοντας το στο καλυτερο 3ο τριμηνο στην ιστορια της Hyundai στην Ευρωπη.




Τον Σεπτεμβριο, η Hyundai ξεπερασε τη γενικη ταση της αγορας, αυξανοντας το μεριδιο αγορας της στο 4,2% – το καλυτερο της αποτελεσμα. Απο τον Ιουλιο εως τον Σεπτεμβριο, το μεριδιο αγορας ηταν 3,5%, συμφωνα με τις ετησιες επιδοσεις της εταιρειας. Το θετικο αποτελεσμα αντανακλα σε μια ομαλη μεταβαση στη νεα πιστοποιηση WLTP, χωρις διακοπη διαθεσης των μοντελων της. Η αυξηση των πωλησεων στηριχθηκε σε νεα σημαντικα μοντελα. Το Hyundai Kona εχει ηδη πουλησει περιπου 60.000 οχηματα απο την εναρξη της διαθεσης του στα τελη του 2017 και ειναι σημερα το 5ο μοντελο της Hyundai με τη μεγαλυτερη επιδοση και αναμενεται ακομη μεγαλυτερη επιτυχια για το Kona μετα την προσφατη εισαγωγη των νεων diesel και ηλεκτρικων εκδοσεων. Τα i10, i20 και i30 της Hyundai συνεχιζουν να πωλουν αρκετα μεγαλους ογκους. Το νεο Tucson επισης γνωριζει μεγαλη επιτυχια, συνεχιζοντας τη διακριση του ως το καλυτερο μοντελο της Hyundai στην Ευρωπη, διαθετοντας σημαντικες βελτιωσεις στη σχεδιαση, τα τεχνικα χαρακτηριστικα και τους κινητηρες. Με τα IONIQ, Kona Electric και NEXO κυψελων καυσιμου, η Hyundai διαθετει μια ευρυτερη γκαμα ηλεκτροκινητων μοντελων απο οποιονδηποτε αλλο κατασκευαστη. Τα μοντελα αυτα αναμενεται να διατηρησουν τη θεση της εταιρειας μεταξυ των ηγετων της αυτοκινησης σε οχηματα χαμηλων η μηδενικων εκπομπων ρυπων.

\”Η δεσμευση μας για συνεχη ανανεωση των προϊοντων μας, δημιουργησε τη νεοτερη γκαμα μοντελων στην Ευρωπη προσελκυοντας ακομη περισσοτερους πελατες\”, δηλωσε ο κ. Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe. \”Οι προετοιμασιες μας για τη μεταβαση σε WLTP πραγματοποιηθηκαν χωρις κανενα προβλημα στη διαθεση νεων αυτοκινητων, βοηθωντας μας να ξεπερασουμε την ταση της αγορας το Σεπτεμβριο. Τωρα αναμενουμε στο τελος του ετους το 4ο συνεχομενο ρεκορ πωλησεων μας. \”

Η Hyundai μεταξυ των Top 40 Best Global Brands
Η Hyundai Motor καταταχθηκε και παλι μεταξυ των κορυφαιων μαρκων σε αναγνωρισιμοτητα παγκοσμιως, συμφωνα με την τελευταια εκθεση που δημοσιευσε ο ανεξαρτητος οργανισμος Interbrand. Η αξια της Hyundai σε παγκοσμιο επιπεδο εχει αυξηθει κατα 3% σε σχεση με το 2017 φθανοντας το ρεκορ των 13,5 δις δολαριων ΗΠΑ. Αυτο το αποτελεσμα κατατασσει την εταιρεια στα κορυφαια 40 Best Global Brands για 4η συνεχομενη χρονια και την φερνει στην 36η θεση. 
Η Hyundai Motor διατηρει την 6η θεση στην καταταξη των εταιρειων αυτοκινητου. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!