Οι πρώτες εικόνες της νέας Octavia!

H Skoda εδωσε στη δημοσιοτητα δυο σκιτσα της νεας Οκτάβια. Απο τα σκιτσα αυτα ειναι προφανες οτι η τεταρτη πλεον γενια του best seller μοντελου της εταιρειας, θα χαρακτηριζεται απο ενα ξεχωριστο, πολυ μοντερνο και εκφραστικο design. Οι πρωτες οπτικες εντυπωσεις προϊδεαζουν για ενα μοντελο με ιδιαιτερα αρμονικες διαστασεις το οποιο ομως – συμφωνα και με δηλωσεις στελεχων της Skoda – θα διακρινεται για την κορυφαια για την κατηγορια ευρυχωρια, μια απο τις παραδοσιακες αξιες της μαρκας.


Τα σκιτσα αφηνουν να διαφανει ενα liftback αμαξωμα με κουπε σιλουετα και ενα ολοκαινουργιο εμπρος μερος ενω πισω διακρινονται φωτιστικα σωματα στα οποια ξεχωριζουν τα γνωριμα στοιχεια σε σχημα κρυσταλλου, που εχουν χρησιμοποιηθει και στο design των πιο συγχρονων μοντελων της Skoda, οπως τα Kamiq, Σκάλα και Karoq.  


Η Skoda Octavia ειναι ενα μοντελο με μεγαλη ιστορια, σχεδον εξι δεκαετιων. Με περισσοτερες απο 6,5 εκατομμυρια πωλησεις παγκοσμιως, στην τεταρτη γενια της φιλοδοξει να εκτοξευσει τη διαρκως αυξανομενη δημοφιλια της μαρκας σε ολο τον κοσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!