Οι Carabinieri πήραν Mitsubishi Eclipse Cross


Ελκυστικη σχεδιαση, τεχνολογιες τελευταιας γενιας, δυναμη και πανω απ’ ολα, αξιοπιστια και ασφαλεια. Αυτα ειναι κυρια χαρακτηριστικα πανω στα οποια εχει χτιστει η φημη του Mitsubishi Eclipse Cross, του τελευταιου SUV της Ιαπωνικης εταιρειας. Τωρα, σε συνεργασια με το Ιταλικο Αστυνομικο Σωμα (Arma dei Carabinieri), το Mitsubishi Eclipse Cross ντυνεται με την επισημη στολη του Arma dei Carabinieri.



Δυο Mitsubishi Eclipse Cross, ειδικα εξοπλισμενα για να ανταποκρινονται στις υψηλες απαιτησεις των υπηρεσιων αμεσης δρασης σε ολη τη χωρα, ηδη διατιθενται για το Arma dei Carabinieri.

Η Mitsubishi και το Arma dei Carabinieri επελεξαν το Eclipse Cross για τις υψηλες επιδοσεις του 1.5 υπερτροφοδοτουμενου βενζινοκινητηρα και την ασφαλεια που εγγυαται η προσφυση του ολοκληρωμενου συστηματος τετρακινησης S-AWC (Super All Wheel Control) σε ολες τις οδηγικες συνθηκες και εδαφη.

Τα δυο Eclipse Cross που παραδοθηκαν στο Αρχηγειο στη Ρωμη, αρχικα θα εχουν ως βαση τα Κεντρικα Γραφεια της Ιταλικης Αστυνομιας στη Ρωμη και το Μιλανο και θα χρησιμοποιουνται τοσο για ειδικες αποστολες – οπως η μεταφορα οργανων και αιματος – οσο και για λειτουργικες αναγκες του Σωματος, οπως η προστασια της περιοχης. Η Mitsubishi εχει την τιμη να υποστηριζει το Arma dei Carabinieri σε τετοιες δραστηριοτητες υψηλης κοινωνικης και ανθρωπιστικης σημασιας.

Της συνεργασιας μεταξυ Mitsubishi και Arma dei Carabinieri εχουν προηγηθει αλλες σημαντικες επιτυχιες: Στο παρελθον, η Mitsubishi εχει προσφερει μερικα μοντελα του θρυλικου off-road Pajero, ειδικα εξοπλισμενα και θωρακισμενα, για χρηση σε περιοχες υψηλου κινδυνου. Αυτοκινητα δρομου που εχουν χρησιμοποιηθει σε σημαντικες αποστολες η σε εμπολεμες ζωνες οπως το Αφγανισταν και το Ιρακ επεδεικνυαν παντα την απιστευτη αξιοπιστια τους.

«Ειμαστε περηφανοι που συνεχιζουμε τη συνεργασια μας με το Arma dei Carabinieri – επισημαινει ο Luca Ronconi, CEO της Mitsubishi Motors Automobili Italia– που ξεκινησε πριν απο μερικα χρονια με το πρωτο ειδικα εξοπλισμενο Pajero, το οποιο χρησιμοποιηθηκε παντου ακομα και σε ζωνες υψηλου κινδυνου στο εξωτερικο. Η συνεργασια  μας συνεχιστηκε το 2014, οταν το Σωμα θελησε να αποκτησει μια νεα λυση μεταφορας και επελεξε το ηλεκτρικο μας αυτοκινητο πολης i-MiEV προκειμενου να αντιμετωπισει την προκληση της περιβαλλοντικης συμβατοτητας και βιωσιμοτητας με τον καλυτερο τροπο. Η Mitsubishi Motors Automobili Italia ειναι ετοιμη να αντιμετωπισει προκλησεις και μελλοντικα σεναρια, ξεκινωντας τωρα να ικανοποιησει τις αυξανομενες λειτουργικες αναγκες του Arma dei Carabinieri. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!