Άλλο ένα βραβείο για το Hyundai i30 N

Το Hyundai i30 Ν ηταν αδιαμφισβητητα η αποκαλυψη της χρονιας. Κερδιζοντας ολοενα και περισσοτερους φαν με τις εξαιρετικες επιδοσεις, την οδηγικη αισθηση και το value for money που προσφερει, δεν ηταν και μεγαλη εκπληξη που καταφερε να αποσπασει την εμπιστοσυνη των αναγνωστων του Auto Bild Sportscars στο πρωτο πληρες ετος διαθεσης του. Το compact sport αυτοκινητο κατεκτησε τον πολυποθητο τιτλο \”Import Winner\” στη κατηγορια των Small & Compact αυτοκινητων στο \”Sports Cars of the Year 2018\”. Το πρωτο μοντελο υψηλων επιδοσεων της Hyundai διακριθηκε αναμεσα σε επτα καθιερωμενες μαρκες, οπως οι Honda, Peugeot και Renault.


Η μεγαλη επιτυχια του Hyundai i30 N (καταναλωση καυσιμου σε l / 100 km εντος πολης 10,7, εκτος πολης 5,9, μικτη διαδρομη 7,7, εκπομπες ρυπων CO2 g / km: 176) αντικατοπτριζεται επισης στα στοιχεια πωλησεων, οπου μονο στη Γερμανικη αγορα, εχουν ηδη πουληθει περισσοτερα απο 6.000 οχηματα του μοντελου Ν. 
Αντιστοιχα στην ελληνικη αγορα, με μολις 6 μηνες παρουσιας, το Hyundai i30 Ν εχει ηδη κατακτησει σχεδον το 40% της κατηγοριας του.




\”Το να κατακτησεις το βραβειο του \”Import Winner\” απο τους αναγνωστες του Auto Bild Sportcars αποτελει ενα μεγαλο επιτευγμα. Αυτο το βραβειο αποδεικνυει οτι κατορθωσαμε να επιτυχουμε τον στοχο μας το i30 N να προσφερει καθαρα οδηγικη απολαυση στους πελατες μας σε ενα προσιτο πακετο. Το ενδιαφερον των πελατων για το πρωτο μοντελο υψηλων επιδοσεων της μαρκας μας ξεπερασε ολες τις προσδοκιες και αυτο ειναι μονο η αρχη για το Hyundai N\”, δηλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe HQ.


Το ονομα και η φημη του Hyundai N δημιουργηθηκαν απο την επιτυχημενη εμπλοκη της μαρκας στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Ραλι της FIA, τους αγωνες VLN του Nürburgring, τους Διεθνης Αγωνες TCR, το Pirelli World Challenge και τον εξαντλητικο αγωνα 24ωρης αντοχης του Nürburgring. 

Με το λανσαρισμα του κομψου i30 Fastback N (καταναλωση καυσιμου σε l / 100 km: εντος πολης 10,7, εκτος πολης 5,9, μικτη διαδρομη 7,7, εκπομπες ρυπων CO2 g / km: 176) η Hyundai επεκτεινει περαιτερω τη σειρα N, που χαρακτηριζεται απο ειδικα σχεδιαστικα στοιχεια και στοιχεια ενισχυμενων επιδοσεων, διευρυνοντας περαιτερω τη γκαμα των επιλογων που προσφερονται στους πελατες. Τα μοντελα αυτα θα διακρινονται αμεσα απο τα διαφοροποιημενα στοιχεια του σχεδιασμου τους και απευθυνονται σε οδηγους που επιθυμουν βελτιωμενες επιδοσεις και αναγνωριση.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!