Πεντάστερο το Jeep Compass στα crash tests

Εχοντας ενσωματωμενα περισσοτερα απο εβδομηντα συστηματα ασφαλειας και κλωβο απο ατσαλι υψηλης αντοχης, το νεο Jeep Compass υπερηφανευεται οτι προστατευει αδιαλειπτα τους επιβατες του και τους επιτρεπει να συνεχισουν να εξερευνουν οπου αυτοι επιλεξουν.

Αυτο, το επιβεβαιωνει πλεον και ο Ανεξαρτητος Ευρωπαϊκος Οργανισμος Ασφαλειας EuroNCAP, ο οποιος απενειμε στο Jeep Compass την ανωτατη διακριση των 5 Αστερων, αναδεικνυοντας με τον καλυτερο τροπο τις τεχνολογικες εξελιξεις που ενσωματωνει το ολοκαινουργιο μοντελο στην προστασια οδηγου και επιβατων.

Το νεο Jeep Compass πετυχε θετικα σκορ σε ολες τις κατηγοριες δοκιμων -ενηλικων, παιδιων, πεζων και συστηματων παθητικης και ενεργητικης ασφαλειας- με την διακριση να ειναι ακομα πιο σημαντικη αφου επιτευχθηκε βασει των νεων κριτηριων που ισχυουν απο το 2017 και ειναι τα αυστηροτερα στην ιστορια του οργανισμου.

Για το νεο Jeep Compass, που εξελιχθηκε με την ασφαλεια στο επικεντρο, η διακριση εχει διπλη σημασια γιατι αποδεικνυει πως η εμβληματικη φιρμα μπορει να συνδυασει τις θρυλικες εκτος δρομου επιδοσεις και την αισθηση ελευθεριας που διαχρονικα προσφερουν τα οχηματα τα της, με τεχνολογια  αιχμης για απολυτη ασφαλεια.

Σημαντικη συμβολη στην κατακτηση των 5 Αστερων για το ολοκαινουργιο Jeep Compass, εκτος απο τα 70 και πλεον συστηματα παθητικης και ενεργητικης ασφαλειας, ειχε ο κλωβος ασφαλειας του μοντελου που αποτελειται απο ατσαλι υψηλης αντοχης σε ποσοστο ανω του 65%, εξασφαλιζοντας υψηλα επιπεδα παθητικης ασφαλειας αλλα και εντυπωσιακη ακαμψια για τις εκτος και εντος δρομου αποδρασεις των οδηγων του.

Τα παρεχομενα συστηματα ασφαλειας και υποστηριξης οδηγου του νεου Jeep Compass περιλαμβανουν μεταξυ αλλων:
•    Forward Collision Warning-Plus: Προειδοποιηση και ενεργη αποφυγη επερχομενης προσκρουσης με αυτοκινητο η αλλο εμποδιο.
•    Lane Sense Departure Warning-Plus: Προειδοποιηση αλλαγης λωριδας και ενεργη επαναφορα
•    Adaptive Cruise Control: Αυτοματο cruise control με διατηρηση ταχυτητας και αποστασης απο το εμπρος οχημα
•    Blind-spot Monitoring: Παρακολουθηση τυφλων σημειων κατα τους ελιγμους αλλαγης λωριδας
•    Park Sense Rear Park Assist: Υποβοηθηση παρκαρισματος
•    Rear Cross Path detection: Παρακολουθηση καθετης κινησης με προειδοποιηση

Το ολοκαινουργιο και με ασφαλεια 5 Αστερων Premium Compact SUV Jeep Compass, βρισκεται ηδη στις εκθεσεις του επισημου δικτυου της Lancia-Jeep Hellas, και προσφερεται σε εκδοσεις FWD και 4X4, με κινητηρες βενζινης και diesel απο 1.400 κ.εκ. αποδοσης εως 170 ιππους και 9-ταχυτα αυτοματα η χειροκινητα κιβωτια ταχυτητων. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!