Σύγχρονες After Sales υπηρεσίες από τη Volkswagen

 


  Η KosmocarVolkswagen με το προγραμμα Volkswagen MORE for you, εχει στοχο να προσφερει απολυτη ικανοποιηση και ευκολια στους πελατες της μαρκας, με καινοτομες, υψηλης προσφερομενης αξιας υπηρεσιες και προϊοντα After Sales.

 


  Για τους κατοχους οχηματων ηλικιας ανω των 5 και των 10 ετων, η εταιρεια εχει σχεδιασει και προσφερει τα ειδικα πακετα service «Volkswagen Economy» και «Volkswagen  Economy Plus», αντιστοιχα. Προκειται για πακετα εργασιων, παντα με την εγγυηση και την τεχνογνωσια του κατασκευαστη, ειδικα μελετημενα για τα συγκεκριμενα οχηματα,  που εξασφαλιζουν οφελος εως 30%  στους κατοχους τους, στο κοστος των ανταλλακτικων και της εργασιας. 

 

  Τα πακετα «Volkswagen Economy» και «Volkswagen  Economy Plus» προσφερουν ιδανικη σχεση αξιας και αποδοσης, λογω:   

 

  • της απαραμιλλης ποιοτητας, λειτουργικοτητας και ασφαλειας των γνησιων ανταλλακτικων Volkswagen ταυτοχρονα με την κορυφαια ποιοτητα της εργασιας
  • της προσιτης τιμης τους
  • της εγγυησης 2 ετων με την οποια συνοδευονται

 


  Παραλληλα, στη διαθεση των κατοχων μοντελων της Volkswagen συνεχιζουν να ειναι οι καινοτομες και πολυ δημοφιλεις υπηρεσιες που λανσαρε νωριτερα μεσα στο χρονο η Kosmocar, για το δικτυο Εξουσιοδοτημενων Συνεργατων Service. Συγκεκριμενα:

 

  • Pickup & Delivery – η παραλαβη για το service και επιστροφη-παραδοση του οχηματος, γινεται στον χωρο που θα υποδειξει ο πελατης.
  •  MyServiceNow – ο πελατης μπορει να προγραμματισει το ραντεβου για service σε πραγματικο χρονο και να ενημερωθει για το κοστος του online, απο τον υπολογιστη η το κινητο τηλεφωνο.
  •  Online Service – ο πελατης ενημερωνεται online για τις επιπλεον εργασιες που ενδεχομενως προκυψουν κατα τον ελεγχο στο συνεργειο και δινει τη σχετικη εγκριση. 
  •  Φροντιδα Clean Plus – απολυμανση του συστηματος κλιματισμου, τοποθετηση φιλτρου ενεργου ανθρακα και δωρεαν ελεγχος βασικων σημειων.

 


  Περισσοτερες λεπτομερειες για το συνολο των υπηρεσιων After Sales, οι ενδιαφερομενοι μπορουν να λαβουν στο δικτυο της Kosmocar σε ολη την Ελλαδα η στη σχετικη ιστοσελιδα της Kosmocar-Volkswagen https://www.volkswagen.gr/el/owners-and-users//new-innovative-services.html

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!