Ταξιδεύοντας με Fiat 124 Spider στις ομορφιές της Ευρώπης


Ενα ειδικο road trip σε διαφορες περιοχες της Ευρωπης πραγματοποιει ομαδα της Fiat πισω απο  το τιμονι του διαχρονικου Fiat 124 Spider. Το καλοκαιρι ερχεται και το Fiat 124 Spider αποτελει το ιδανικο αυτοκινητο για να απολαυσει κανεις τις ομορφιες της Ευρωπης με ανοιχτη την οροφη.


Ο πρωτος σταθμος του ξεχωριστου αυτου tour ηταν η Ισπανια και το πανεμορφο σκηνικο της Costa Brava. Στη συγκεκριμενη διαδρομη ο ταξιδιωτης εντυπωσιαζεται απο μαγευτικα τοπια και φημισμενες περιοχες που ξεχειλιζουν απο ιστορια και πολιτισμο, οπως το θερετρο S\’Agaró, ενα στολιδι της Μεσογειου που χτιστηκε στις αρχες του 20ου αιωνα απο τον αρχιτεκτονα Rafel Masó η το Tossa de Mar, ενα υπεροχο μεσαιωνικο χωριουδακι οπου συχναζουν διανοουμενοι και καλλιτεχνες.


Το δευτερο ταξιδι περιλαμβανε τη διαδρομη απο το ρομαντικο Παρισι μεχρι την ομορφη Ντοβιλ, κατα μηκος των οχθεων του Σικουανα. Οι δυο προορισμοι συνδεονται μεσω του \”La route des Impressionnistes\”. Ονομαζεται ετσι καθως περναει μεσα απο τοποθεσιες που ενεπνευσαν τους Βαν Γκογκ, Ρενουαρ, Πισαρο και Μονε, οπως το χωριο Ζιβερνι (γνωστο για τους πανεμορφους κηπους του, που αποτελουν το αντικειμενο του ζωντανου εργου τεχνης του Μονε) η τη διασημη πολη Ονφλερ με τη γραφικη της μαρινα.


Η ομαδα που οδηγησε τα 15 εντυπωσιακα Fiat 124 Spider, απολαυσε την οδηγηση \”en plein air\”, στη διαρκεια της οποιας ξεχωρισε ο δυναμισμος του μοντελου, η μεταδοση κινησης στους πισω τροχους, η εξαιρετικα ισορροπημενη κατανομη του βαρους και το χαμηλο κεντρο βαρους. Οι οδηγοι επισης εκτιμησαν την εξαιρετικα ευχαριστη οδηγικη εμπειρια και τον απολυτο ελεγχο του αυτοκινητου, χαρη στο αμεσο και ελαφρυ τιμονι, καθως και στο προηγμενο συστημα αναρτησης.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!