Το KONA μας προϊδεάζει για τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai

Ενα σημαντικο οροσημο στο ταξιδι της Hyundai Motor για να γινει η κορυφαια ασιατικη μαρκα στην Ευρωπη μεχρι το 2021 

Η Hyundai Motor αποκαλυπτει περαιτερω λεπτομερειες για το ολοκαινουργιο KONA πριν απο την παγκοσμια πρεμιερα του τους επομενους μηνες. Το KONA συνεχιζει τη νεα σχεδιαστικη ταυτοτητα της Hyundai, προσθετοντας τον προοδευτικο του χαρακτηρα για να δημιουργησει μια μοναδικη προταση στην κατηγορια sub-compact SUV, συμπληρωνοντας τη γκαμα των SUV με μικροτερη διασταση απο αυτη του Hyundai Tucson.

Το εμπρος τμημα του ολοκαινουριου KONA ειναι εκφραστικο και ισχυρο, υιοθετωντας τη νεα οικογενειακη ταυτοτητα της Hyundai Motor, τη μασκα Cascading, η σχεδιαση της οποιας εμπνεεται απο τη ροη του καυτου χαλυβα λιγο πριν παρει τη μορφη του αυτοκινητου. Οι νεοι διπλοι προβολεις ενισχυουν την οπτικη επιδραση, καθως τα LED φωτα ημερας τοποθετουνται πανω απο τους προβολεις LED. Ο διαχωρισμος των φωτιστικων σωματων στο μπροστινο μερος προσφερει μια σιγουρη, προοδευτικη εμφανιση με κομψα και αιχμηρα σχηματα. Το τολμηρο εμπρος και πισω μερος τονιζεται απο το ευρος και τον ογκο του οχηματος, επιδεικνυοντας το επιθετικο στυλ του αμαξωματος.

Το ολοκαινουργιο KONA προσφερει στους πελατες μια πραγματικη εμπειρια SUV. Η ανυψωμενη θεση των καθισματων του εξασφαλιζει καλυτερη ορατοτητα για τους οδηγους και αυξανει την οδηγικη ανεση, ενω η προαιρετικη τετρακινηση ενισχυει τα χαρακτηριστικα οδηγησης και χειρισμου.

Η εναρξη διαθεσης του KONA αντιπροσωπευει το επομενο βημα για τη Hyundai Motor Europe στο ταξιδι της να γινει η Νο1 ασιατικη μαρκα αυτοκινητων στην Ευρωπη εως το 2021 με την κυκλοφορια 30 νεων μοντελων και παραγωγων. Με περισσοτερες απο 1,5 εκατομμυρια πωλησεις απο το λανσαρισμα της πρωτης γενιας Santa Fe το 2001, η Hyundai Motor εχει εδραιωσει την αξιοπιστια της στη SUV κατηγορια και με το KONA η εταιρεια προσθετει το τεταρτο πραγματικο SUV στη γκαμα της στην Ευρωπη.

Περισσοτερες πληροφοριες για το ολοκαινουργιο Hyundai KONA θα ειναι διαθεσιμες στο εγγυς μελλον, με την επισημη πρεμιερα του να ειναι προγραμματισμενη για το καλοκαιρι του 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!