Τα sedan είναι εδώ. Το Passat το ίδιο

Ποιος ειπε οτι τα sedan εχουν πεθανει; Σιγουρα οχι η Volkswagen, η οποια επιμενει στην κατηγορια. Στα μεσαια sedan, οπου το Volkswagen Passat ειναι το παγκοσμιο best-seller με περισσοτερες απο 30 εκατομμυρια πωλησεις σε ολο τον πλανητη, εχει αποτελεσει σημειο αναφορας στην κατηγορια σε σχεδον πεντε δεκαετιες εμπορικης καριερας. Αντιστοιχη ειναι η επιτυχια του μοντελου και στη χωρα μας, με περισσοτερες απο 20.000 πωλησεις σε ιδιωτες η εταιρικους στολους την τελευταια δεκαπενταετια να το καθιστουν ενα απο τα best-sellers της ελληνικης αγορας


Τις επομενες εβδομαδες λανσαρεται και στην Ελλαδα το νεο Passat, με το δημοφιλες σενταν να περναει πλεον σε αλλο επιπεδο. Το νεο Passat θα διατιθεται με προηγμενους, ισχυρους και ταυτοχρονα οικονομικους κινητηρες τοσο βενζινης οσο και πετρελαιου καθως και την κορυφαια υβριδικη εκδοση GTE, η οποια μπορει να κινηθει αποκλειστικα με ηλεκτρικη ενεργεια για αποσταση εως και 56 χιλιομετρων, εκπεμποντας μηδενικους ρυπους. Οι εκδοσεις εξοπλισμου καλυπτουν καθε επιθυμια και αναγκη, απο την πλουσια Elegance και την ιδανικη για εταιρικους χρηστες Executive εως τη σπορ R-Line, η οποια διαθετει και τετρακινηση.




Το μεσαιο γερμανικο σενταν διατιθεται με δυο κινητηρες βενζινης 1,5 TSI 150 ιππων και 2,0 TSI 190 ιππων και τρεις πετρελαιοκινητηρες, 1,6 TDI 120 ιππων, 2,0 TDI 150 ιππων και 2,0 TDI 190 ιππων. Επισης διατιθεται και με μηχανικο κιβωτιο, καθως και με DSG. Οι τιμες του εκκινουν απο 27.300 ευρω.


Με ιδιαιτερες γραμμες και ευρεια χρηση LED φωτων στο εξωτερικο, ενα ολοκαινουργιο εσωτερικο στο οποιο κυριαρχουν ο ψηφιακος πινακας οργανων και τελευταιας γενιας συστηματα infotainment, το νεο Passat εγγυαται hi-tech οδηγικη ευχαριστηση


Το νεο Passat διαθετει καινοτομες τεχνολογιες ασφαλειας και υποβοηθησης, υπο το διακριτικο τιτλο IQ. Drive, φερνοντας οδηγο και επιβατες ενα βημα απο την αυτονομη οδηγηση. Το αυτοκινητο επικοινωνει με τον οδηγο του μεσα απο ενα τιμονι που αισθανεται το αγγιγμα του, στην υβριδικη εκδοση GTE κινειται με μηδενικους ρυπους, ενω παραμενει μονιμα συνδεμενο με το διαδικτυο, προσφεροντας υπηρεσιες απο τον κοσμο των smartphones.


Τα τελευταια, μπορουν να υποκαταστησουν ακομα και το κλειδι του νεου Passat, παρεχοντας προηγμενες δυνατοτητες car sharing για τον οδηγο και τα μελη της οικογενειας του η τους χρηστες ενος εταιρικου στολου. 

Οι προτεινομενες τιμες του νεου Passat και οι εκδοσεις του, απο την Kosmocar

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!