Τον Σεπτέμβριο κάνει ντεμπούτο το νέο Nissan LEAF με ProPILOT Park

Στις 6 Σεπτεμβριου θα κανει παγκοσμιο ντεμπουτο το νεο Nissan LEAF. Και επειδη για την ιαπωνικη μαρκα το LEAF φερνει την τεχνολογια του μελλοντος στο… παρον, αυτο θα ειναι το πρωτο αυτοκινητο στη γκαμα της που θα εφοδιαζεται με το ProPILOT Park. Η συγκεκριμενη τεχνολογια, βοηθα τους οδηγους να σταθμευουν με αυτοματοποιημενο τροπο στα επιλεγμενα σημεια σταθμευσης.

Το ProPILOT  Park ερχεται για να απελευθερωσει τους οδηγους απο ενα απο τα πιο κουραστικα, βαρετα και κατα καιρους πιο απαιτητικα, καθηκοντα οδηγησης.  Με το συγκεκριμενο συστημα,  oι αισθητηρες και οι καμερες του νεου Nissan LEAF, καθοδηγουν αβιαστα το αυτοκινητο σε παραλληλο, γωνιακο, εμπροσθιο η σε ευθεια  σημειο σταθμευσης,  βοηθωντας  τον οδηγο στην ολη διαδικασια. Ο οδηγος ενεργοποιει την τεχνολογια σε τρια ευκολα βηματα, παρακολουθει την περιοχη γυρω απο το οχημα και εφαρμοζει τα φρενα εαν αυτο ειναι απαραιτητο.
Η αναπτυξη της τεχνολογιας ProPILOT αποτελει μερος του  Nissan Intelligent Mobility, του οραματος  της  Nissan για τον τροπο με τον οποιο τα αυτοκινητα θα οδηγουνται,  κινουνται αλλα και θα  ενσωματωνονται στην κοινωνια.

Σημερα, το Nissan LEAF ειναι το ηλεκτροκινητο οχημα με τις περισσοτερες πωλησεις παγκοσμιως, με περισσοτερα απο 270.000 πωληθεντα αυτοκινητα.

Για τις πιο προσφατες πληροφοριες και σχετικες ενημερωσεις, ακολουθηστε το #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!