Έχεις Renault; Έχεις δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο!

Τωρα που… εσφιξαν οι ζεστες και η λυση ειναι μια (να παμε παραλια) δεν υποφερουν μονο τα… κορμια μας, αλλα και τα τετρατροχα καμαρια μας, που χρειαζονται ιδιαιτερη φροντιδα. Αυτο, το σκεφτηκαν οι ανθρωποι της Renault και ετσι, και αυτο το καλοκαιρι, προσφερουν δωρεαν καλοκαιρινο ελεγχο για ολα τα επιβατικα και επαγγελματικα Renault. Αν εχεις Renault λοιπον, οποιουδηποτε τυπου και ηλικιας, σπευσε να επωφεληθεις!

Ειτε προκειται για μικρες αποδρασεις, ειτε για μακρινα ταξιδια ο σωστος ελεγχος του αυτοκινητου ειναι ζωτικης σημασιας για την ασφαλεια και την ανεση του οδηγου και των επιβατων. Στα πλαισια του προγραμματος Renault Total Care, η γαλλικη μαρκα, προσφερει εναν λεπτομερη Δωρεαν Καλοκαιρινο Ελεγχο σε ολα τα επιβατικα και επαγγελματικα οχηματα Renault. Η συγκεκριμενη ενεργεια αποτελει τμημα της συνολικης πολιτικης After Sales της εταιρειας, η οποια στοχευει στην αριστη εξυπηρετηση ολων των κατοχων Renault, ανεξαρτητα απο τον τυπο και την ηλικια του οχηματος τους.
 
Οι καλοκαιρινες συνθηκες με τις υψηλες θερμοκρασιες και τα υψηλα  ποσοστα σκονης αποτελουν ακομα μια προκληση για το συνολο των μηχανικων μερων του αυτοκινητου. Ιδιαιτερα το κυκλωμα ψυξης και λιπανσης του κινητηρα, το συστημα πεδησης, αλλα βεβαιως και το συστημα κλιματισμου πρεπει να ανταπεξελθουν στις αυξημενες απαιτησεις που προκυπτουν απο αυτες τις συνθηκες.

Τι αφορα λοιπον ο δωρεαν καλοκαιρινος ελεγχος που προσφερει η Renault; Οι μηχανικοι της περνουν απο ενδελεχη ελεγχο συνολικα 25 σημεια του αυτοκινητου, συμφωνα με τις προδιαγραφες του κατασκευαστη, ετσι ωστε να διαπιστωθει η κατασταση τους.

Στη συνεχεια ο ιδιοκτητης ενημερωνεται για την κατασταση του οχηματος του, ενω στην περιπτωση που απαιτειται καποια επισκευη εχει τη δυνατοτητα να την πραγματοποιησει, επωφελουμενος απο τις προνομιακες τιμες των πακετων συντηρησης και επισκευης του Renault Total Care, γνωριζοντας παραλληλα εκ των προτερων το συνολικο κοστος που θα απαιτηθει (εργασια, ανταλλακτικα, Φ.Π.Α.).  

Ολοι οι κατοχοι επιβατικων και επαγγελματικων αυτοκινητων Renault μπορουν να επωφεληθουν απο το προγραμμα Δωρεαν Καλοκαιρινου Ελεγχου με μια επισκεψη στο πλησιεστερο μελος του Εξουσιοδοτημενου Δικτυου Επισκευαστων της Renault, ενω μπορουν να ενημερωθουν συνολικα για τις υπηρεσιες του Renault Total Care και στο     www.renault.com.gr/services/totalcare.html

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!