Το επαγγελματικό Renault Clio Pro+ με νέο κινητήρα 1.5 dCi Euro6 και κατανάλωση 3,1lt/100km

Εφοδιασμενο με τον κορυφαιο πετρελαιοκινητηρα 1.5dCi προδιαγραφων Euro6, το Clio Pro+ γινεται ακομα πιο πρακτικο, αλλα και οικονομικο, αποτελωντας για τον καθε επαγγελματια εναν εξαιρετικο συμμαχο στη δυσκολη καθημερινοτητα.


Βασισμενο στο δημοφιλες 5θυρο επιβατικο μοντελο, το Renault Clio Pro+, εχει ηδη κερδισει τους επαγγελματιες συνδυαζοντας ιδανικα την κομψη αισθητικη με την κορυφαια πρακτικοτητα, χαρακτηριστικα που ενισχυονται απο τα ακαλυπτα πισω παραθυρα τα οποια διατηρουν τα επιπεδα ορατοτητας ενος κανονικου επιβατικου αυτοκινητου. Διατηρωντας ολα τα οφελη που το ανεδειξαν ως μια απο τις δημοφιλεστερες επιλογες, τωρα εφοδιασμενο με τον πετρελαιοκινητηρα 1.5 dCi προδιαγραφων Euro6, προσφερει μια σειρα επιπλεον πλεονεκτηματων. Συγκεκριμενα το Clio Pro+ Euro6 εφοδιαζεται με συστημα Stop & Start το οποιο συμβαλει στις ακομα χαμηλοτερες τιμες καταναλωσης (απο 3,1lt/100km) και εκπομπες ρυπων (85gr/km CO2) που σε συνδυασμο με τα μεγαλα διαστηματα service (καθε 30.000χλμ.) κρατουν σε χαμηλα επιπεδα τα λειτουργικα εξοδα του αυτοκινητου.


Παραλληλα με τη χαμηλοτερη καταναλωση καυσιμου, το Clio Pro+ Euro6 εχει και αυξημενο ωφελιμο βαρος (521kg) κανοντας ακομα ευκολοτερη την εκμεταλλευση του χωρου φορτωσης που οπως παντα εφοδιαζεται με προστατευτικο πλεγμα, πλαστικο καλυμμα τυπου σκαφης και αναδιπλουμενη – αφαιρουμενη εταζερα.  

Το νεο Clio Pro+ Euro6, με 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση και 5 χρονια οδικη βοηθεια ξεκινα την πορεια του στην ελληνικη αγορα με 12.125 ευρω χωρις Φ.Π.Α. Η τιμη περιλαμβανει οφελος μεγαλυτερο απο εκεινο που προσεφερε το μετρο της αποσυρσης. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!