H Nissan θα παρουσιάσει στο Σαλόνι της Γενεύης το QASHQAI και X-TRAIL σε πολυτελείς εκδόσεις


H Nissan στο Σαλονι της Γενευης με τα QASHQAI και      X-TRAIL Premium Concepts.

Η Νissan θα παρουσιασει απο τις 3 εως και τις 13 Μαρτιου στη Γενευη, δυο εντυπωσιακες ειδικες εκδοσεις των κορυφαιων Qashqai και X-Trail. 


Με αφετηρια τα δυο συγκεκριμενα μοντελα,  η Nissan  διερευνα τον τροπο με τον οποιο μπορει να ενισχυσει τον σχεδιασμο των επιτυχημενων της crossover, προσδιδοντας μια πιο premium και δυναμικη ερμηνεια στον  σχεδιασμο τους.  Τα δυο αυτοκινητα με την ονομασια Qashqai Premium Concept και X-Trail Premium Concept αντιστοιχα, αν και διαφορετικα μεταξυ τους, διαθετουν στοιχεια, οπως χρωματα και  υλικα, που υποδηλωνουν με τροπο αναμφισβητητο  την κοινη “καταγωγη” τους. Το Qashqai Premium Concept αποτελει δημιουργημα του Κεντρου Σχεδιασμου της Nissan στην Ευρωπη (NDE) που εδρευει στην καρδια του Λονδινου,  ενω το X-Trail Premium Concept ειναι εργο του Παγκοσμιου Κεντρου Σχεδιασμου της Nissan (GDC), στην Ιαπωνια.


Κοινο στοιχειο των δυο αυτοκινητων ειναι η απλη αλλα “ολοζωντανη” παλετα χρωματων, με κυριο χαρακτηριστικο την εντονη εκκληση του μαυρου και του λευκου. Τo χρωματικο παζλ συμπληρωνεται με την αντιθεση απο το χρυσο του χαλκου, που προσδιδει τη “ζεστασια” αλλα και την κομψοτητα που αρμοζει σε ενα crossover.

Qashqai Premium Concept

Με ενα κομψο μαυρο ματ χρωμα να κυριαρχει στην εμφανιση του, το Qashqai Premium Concept συνδυαζει εξυπνα τον σχεδιασμο, το χρωμα καθως και τα νεα υλικα. Το συνολο συμπληρωνει αρμονικα ενα υψηλης ποιοτητας χρυσο χρωμα του χαλκου, αναδεικνυοντας τις λεπτομερειες σε διαφορα σημεια του αμαξωματος – στους θολους των τροχων, στο περιγραμμα των παραθυρων, στους προβολεις αλλα και στις ραγες της οροφης-, ενω σε συνδυασμο με την εντονη αντιθεση του μαυρου, ενισχυει τη δυναμικη σιλουετα του. Εμφατικο στοιχειο αποτελει και η χρηση αυθεντικων ανθρακονηματων στα χαμηλα σημεια του μοντελου, οπως και οι εκπληκτικες ζαντες των 20 ιντσων! Παραλληλα, οι προφυλακτηρες και τα μαρσπιε, προσθετουν μια αισθηση σπορ επιδοσεων και απαραμιλλης ποιοτητας, ενω η ενισχυμενη γνωριμη μασκα τυπου “V”,  χαρακτηριζει το αυτοκινητο για το δυναμισμο και το premium προφιλ του.

Στο εσωτερικο του Qashqai Premium Concept, η χρηση υλικων οπως το μαλακο λευκο δερμα Nappa, ανεβαζουν κατακορυφα τον πηχη της ποιοτητας  και της πολυτελειας για την κατηγορια, σε  συνδυασμο με καπιτονε φινιρισμα στο κεντρικο τμημα της πλατης των καθισματων αλλα και της βασης τους. Η premium φινετσα στο εσωτερικο,  ενισχυεται περαιτερω με τη χρηση ενος μοναδικου υλικου απο ινες ανθρακα σε αποχρωση του χαλκου, μαζι με ενα εντυπωσιακο μαυρο σατεν χρωμιο και γυαλιστερο μαυρο χρωμα, στο τιμονι και τον επιλογεα ταχυτητων.



X-Trail Premium Concept 


Σε πληρη αντιθεση με το Qashqai Premium Concept, το X-Trail Premium Concept χρησιμοποιει ως κυριο χρωμα το λευκο  ματ. Το καπο και η οροφη χαρακτηριζονται απο το σκουρο μαυρο των ανθρακονηματων, δινοντας στο αυτοκινητο μια  premium και συναμα σκληροτραχηλη αισθηση.  Η υψηλη αντιθεση του λευκου και του μαυρου χρωματος τονιζει τις γραμμες του μοντελου, αντανακλωντας και τον σκληροτραχηλο χαρακτηρα του, ως περιπετειωδες SUV που “παει παντου”.  Η μπροστινη πλευρα του X-Trail Premium Concept χαρακτηριζεται απο το πολυτελες  χρωμα του χαλκου, καθως και απο τους εμφατικους τροχους των 20 ιντσων.

Στο εσωτερικο κυριαρχει το δερμα, με ενα μαυρο χρωμα που αντανακλα και σε αυτη την περιπτωση τον περιπετειωδη χαρακτηρα του αυτοκινητου. Τα καθισματα ειναι κατασκευασμενα με  ενα συνδυασμο  premium δερματων, οπου το σκουρο μαυρο χαρακτηριζει τα προσκεφαλα και τις πλευρες τους,  σε απολυτη αρμονια με το χρυσαφενιο δερματινο φινιρισμα Ultrasuede® στο κεντρικο τμημα της πλατης και της βασης τους.  Στο ταμπλο και τις πορτες  οι επενδυσεις  χαρακτηριζονται απο την χρηση  του μαυρου ανθρακονηματος, καθως και απο ενα μαυρο ματ χρωμιο, δινοντας στον εσωτερικο χωρο μια premium, σπορ αισθηση.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!