Το επόμενο Jeep Wrangler θα είναι υβριδικό!

Αν δεν εχεις οδηγησει ενα Jeep Wrangler σε μια off road διαδρομη, πραγματικα, δεν ξερεις τι παει να πει σκληροπυρηνικο. Το Wrangler ηταν, ειναι και θα ειναι η \”σημαια\” της Jeep και, ετσι, οι Αμερικανοι ειναι ιδιαιτερα προσεκτικοι σε ο,τι αφορα την επομενη γενια του, η οποια ερχεται το 2018


Στη διαρκεια του Σαλονιου Αυτοκινητου του Detroit, προσφατα, το αφεντικο της Jeep, Mike Manley, εδωσε μια πληροφορια σε σχεση με αυτα που σχεδιαζουν και αφησε να διαρρευσει η εκπληξη. Στις φημες που ηθελαν το νεο Wrangler να ειναι υβριδικο, ο Manley απαντησε οτι \”η υβριδικοποιηση (σ.σ. ετσι το ειπε!) θα μπορουσε να βοηθησει το Wrangler\”, συμπληρωνοντας οτι \”θα μπορουσα να δω το Wrangler να ειναι σε μια μορφη ηλεκτρισμου\”. 


Παντως, ο ιδιος εκανε σαφες οτι, παρα τις οποιες αλλαγες θα γινουν, το Wrangler του 2018 θα ειναι αναγνωρισιμο ως το διασημο flagship της Jeep. \”Ειναι το icon της μαρκας μας\”, ειπε, και συμφωνουμε. 


Στην πραξη, συμφωνα με τις πληροφοριες που υπαρχουν, το νεο Wrangler θα υπαρχει και σε υβριδικη εκδοση (θα ειναι η κορυφαια, ισχυροτερη εκδοση του), θα ερθει και σε pick up version, θα ειναι, φυσικα, εστιασμενη στην κινηση εκτος δρομου, προσφεροντας τις ιδιες και καλυτερες δυνατοτητες με το υπαρχον Wrangler, ενω αισθητικα δεν θα διαφοροποιειται ριζικα απο τις προηγουμενες γενιες. 


Tip: Στις φωτο βλεπεις τα Jeep Crew Chief 715 concept και Jeep Nukizer 715. Οι πληροφοριες του TopSpeed.gr απο τις ΗΠΑ αναφερουν οτι το νεο Wrangler, θα εχει αυτη την εμφανιση μονο στην pickup, extreme εκδοση του (Gladiator) και πως στις αλλες εκδοσεις, η \”μουρη\” θα ειναι ιδια με του σημερινου Wrangler. Αν ειναι ετσι το pickup, το θελω ΤΩΡΑ και ας μην ξαναδω ασφαλτο ποτε! 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!