Το Civic Type R Black Edition είναι απλά… μαύρο

Honda Civic Si, Honda Civic Type R, Civic Type R GT και τωρα, Civic Type R Black Edition. H Honda, ετοιμαζει μια συλλεκτικη, καπως σαν \”final\”, εκδοση του Type R, πριν παρουσιασει το επομενο. Εννοουμε το επομενο Civic Type R. 


Η ιαπωνικη φιρμα εχει αποφασισει να διαθεσει μονο στην Ευρωπη (σε αυτη ανηκουμε ακομα, εστω και τυποις) τα 100 τελευταια Civic Type R της τρεχουσας γενιας, με μια ειδικη ονομασια και καποιες, ελαχιστες ειναι η αληθεια, διαφοροποιησεις απο τα υπολοιπα.  

Η Black Edition του Civic Type R εχει καθαρα και μονο αισθητικες αλλαγες που και αυτες, ειναι λιγες: Δηλαδη ειναι βαμμενη σε μαυρο χρωμα, με κοκκινες λεπτομερειες στην αεροτομη, ενω στο εσωτερικο, κυριαρχει το μαυρο και το κοκκινο, οπως ακριβως και στο \”νορμαλ\” Civic Type R, με τη διαφορα οτι στη Black Edition υπαρχει λιγοτερο κοκκινο, ιδιως στα καθισματα. 


Το μοτερ παραμενει οπως το ξερεις, δηλαδη ο διλιτρος turbo τετρακυλινδρος VTEC των 306 ιππων στις 6500 σ.α.λ., με το εξαταχυτο μηχανικο κιβωτιο και την κινηση να μεταδιδεται στους εμπρος τροχους. 

Αν, ως Ευρωπαιος, αισθανεσαι οτι το Civic Type R Black Edition δεν σου λεει και πολλα, θα πρεπει να περιμενεις μερικους μηνες ακομα, οποτε και η Honda θα παρουσιασει το νεο Type R. Το οποιο, οπως καταλαβαινεις, θα εχει αρκετες αλλαγες.  

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!