Το νέο CITROEN C3… ποζάρει στην AUTECO


 Επισκεψη για να… ποζαρει στα ΚΤΕΟ της AUTECO, (μελος του ομιλου J&P-Αβαξ), κανει το \”Αυτοκινητο της χρονιας 2017\” για την Ελλαδα, Citroen C3. Η AUTECO λοιπον, για να γιορτασει τη συμπληρωση ανω του 1 εκατομμυριου τεχνικους ελεγχους απο την εναρξη λειτουργιας της απο την Τεταρτη 1 Μαρτιου 2017 και για δυο μηνες θα φιλοξενει στο καταστημα της στη Λεωφορο Αθηνων 107 το νεο CITROEN C3 ,βραβευμενο ως αυτοκινητο της χρονιας για το 2017. 

Τα ΚΤΕΟ της AUTECO λειτουργουν σε πολυ κεντρικα σημεια με ευκολη προσβαση, υπερσυγχρονες εγκαταστασεις 6 γραμμων ελεγχων Αυτοκινητων, Μοτοσικλετων και Ελαφρων φορτηγων εως 3,5τ., με διευρυμενο ωραριο  λειτουργιας και το Σαββατο. Διαθετει επισης ανετους χωρους αναμονης, απ’ οπου μπορεις να παρακολουθεις ζωντανα διαδικασιες αξιοπιστων ελεγχων του οχηματος σου, να απολαμβανεις παραλληλα café, συνδεση Wi-Fi και να βγαινεις παντα κερδισμενος.

Συμπληρωνοντας παραπανω απο 1.000.000 τεχνικους ελεγχους απο την εναρξη λειτουργιας της, η AUTECO εχει μαθει να πρωτοπορει και να προσφερει μοναδικα προνομια με σημειο βασης τις συγχρονες εγκαταστασεις, την αψογη εξυπηρετηση και τους αξιοπιστους τεχνικους ελεγχους των οχηματων.


Η AUTECO αποδεικνυει εμπρακτα οτι αποτελει  ευχαριστη εμπειρια για ολους τους οδηγους που αναζητουν ελεγχο  ΚΤΕΟ για τα οχηματα  τους .Η AUTECO υποσχεται παραλληλα οτι θα συνεχισει να εξελισσει τις υπηρεσιες της με σκοπο την ακομα καλυτερη εξυπηρετηση, την προασπιση της ασφαλειας του περιβαλλοντος διαβιωσης ολων και την σημαντικη εξοικονομηση κοστους για τους οδηγους και τα οχηματα τους .Για ελεγχο ΚΤΕΟ καλεστε τωρα στο 10.20.30 (ολο το 24ωρο – 7 ημερες την εβδομαδα), εξασφαλιστε το ραντεβου σας , ζηστε την εμπειρια εξυπηρετησης AUTECO αποφυγετε ταλαιπωριες και βγειτε κερδισμενοι. Στην  AUTECO γινονται δεκτες πληρωμες με πιστωτικη καρτα και σε ατοκες δοσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!