Το νέο Ford Focus 1.5L diesel καταναλώνει μόλις 3,4lt/100Km και έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας

Με νεο πλουσιο εξοπλισμο

Το νεο Ford Focus, ενα απο τα πιο καλο-πουλημενα αυτοκινητα παγκοσμιως, θετει νεα στανταρ στην κατηγορια του χαρη στον πλουσιο στανταρ εξοπλισμο που πλεον περιλαμβανει στανταρ το συστημα Active City Stop.

Το συστημα Active City Stop χρησιμοποιει μια ειδικη καμερα τοποθετημενη στο παρμπριζ για να ανιχνευει για να αναλυει συνεχως την κινηση εμπρος απο το αυτοκινητο. Χαρη στο εξελιγμενο λογισμικο του, αν αναγνωρισει πως επικειται συγκρουση με το προπορευομενο οχημα, προ-φορτιζει τα φρενα ωστε το αυτοκινητο να σταματησει στην μικροτερη δυνατη αποσταση. Στην περιπτωση που ο οδηγος δεν αντιδρασει, το συστημα Active City Stop ενεργοποιει αυτοματα τα φρενα για να αποφευχθει η συγκρουση.

Περα απο το συστημα Active City Stop, το νεο Ford Focus στην εκδοση Business διαθετει στανταρ 6 αεροσακους, ABS, ESP, συστημα My Key, 4 ηλεκτρικα παραθυρα, συστημα κλιματισμου, Navigation με εγχρωμη οθονη αφης 8 ιντσων και συστημα διασυνδεσης κινητου τηλεφωνου SYNC2 με φωνητικες εντολες, ζαντες Design 16 ιντσων, φωτα ημερας LED και πισω αισθητηρες παρκαρισματος.

Επιπλεον των παραπανω, στον στανταρ εξοπλισμο του νεου Ford Focus περιλαμβανεται το πρωτοποριακο συστημα Door Edge Protector. Μικρα πλαστικα ελασματα που κρυβονται επιμελως στο εσωτερικο των θυρων, αναπτυσσονται καθε φορα που αυτες ανοιγουν καλυπτοντας τις ακμες τους. Με αυτον τον τροπο, το εξυπνο αυτο συστημα προστατευει τις πορτες σας απο τα χτυπηματα κατα το «απροσεκτο» ανοιγμα.

Το νεο Ford Focus εφοδιαζεται με τον πολυβραβευμενο «χιλιαρη» κινητηρα βενζινης EcoBoost με  αποδοση εως 125 ιππους η τον νεο αποδοτικο πετρελαιοκινητηρα 1.5L που στην εκδοση ECOnetic εκπεμπει μολις 88g CO2 ανα χιλιομετρο, καταναλωνει 3,4lt/100Km και εχει μηδενικα τελη κυκλοφοριας.

Η τιμη του νεου Ford Focus ξεκινα απο τα 16.800 ευρω για την εκδοση Business, προσφερεται με προνομιακη χρηματοδοτηση Ford Credit απο 240 ευρω το μηνα και διαθετει στανταρ 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση Ford.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!