Το νέο Nissan Juke έτρεξε στο 6th Lycabettus Run

Στις ομορφιες του φυσικου τοπιου και τους αθλητες που \”διαφημιζουν\” εναν πιο υγιεινο τροπο ζωης, στον καθιερωμενο, πια, αγωνα δρομου του Λυκαβηττου, την παρασταση εκλεψε το official course car.

Ο λογος για το ολοκαινουργιο Nissan JUKE που, με το ξεχωριστο του στυλ, εδωσε ακομα περισσοτερο χρωμα στην εναλλακτικη διοργανωση τρεξιματος 6th Lycabettus Run, η οποια πραγματοποιηθηκε σημερα με επιτυχια. 

Απο νωρις, πληθος δρομεων βρεθηκαν στο σημειο εκκινησης και τερματισμου των αγωνων, δινοντας ενα ζωηρο ρυθμο στην εκδηλωση, παρα τη συννεφια του καιρου.
Το νεο Nissan JUKE βρεθηκε στην εκκινηση του αγωνα, ως official course car, οπου μετα την ολοκληρωση του πρωτου γυρου του περιφερειακου Λυκαβηττου, παρεμεινε στον χωρο της εκκινησης, για να μπορεσουν να το θαυμασουν απο κοντα ολοι οι δρομεις του 6th Lycabettus Run.

Το ολοκαινουργιο Nissan JUKE επαναπροσδιοριζει την κατηγορια των compact crossovers με ισχυρη προσωπικοτητα, περισσοτερες επιδοσεις και πρωτοποριακες τεχνολογιες.
Εχοντας θεσει ψηλα τον πηχη στα compact crossovers, εδω και σχεδον μια δεκαετια, μεσω της ξεχωριστης προσωπικοτητας του, η επομενη γενια του Nissan JUKE ηρθε για να “ταραξει” και παλι τα νερα της κατηγοριας του. Απολαυστικο, οπως παντα στην οδηγηση, το ολοκαινουργιο JUKE προσφερει νεα επιπεδα απο πλευρας επιδοσεων και τεχνολογιων, με το “μανδυα” ενος εντυπωσιακου και ακομα πιο ανετου πλαισιου crossover.

Με σχεδον 1 εκατομμυριο αυτοκινητα να κυκλοφορουν στους Ευρωπαϊκους δρομους, το Nissan JUKE ανταποκριθηκε στο επακρο στις απαιτησεις των Ευρωπαιων αγοραστων, χαρη στον ξεχωριστο σχεδιασμο του. Η επομενη γενια του JUKE, ερχεται για να προσελκυσει εκεινους τους οδηγους που εκτιμουν το σχεδιασμο, την τεχνολογια και τις επιδοσεις, σε συνδυασμο με την πρακτικοτητα, στην κατηγορια των crossovers.

 Με το ProPILOT και την κορυφαια συνδεσιμοτητα, το JUKE φερνει το Nissan Intelligent Mobility, το οραμα της Nissan για την αλλαγη του τροπου με τον οποιο τα αυτοκινητα κινουνται, οδηγουνται και ενσωματωνονται στην κοινωνια.

To Nissan JUKE επιστρεφει με την μοναδικη του ταυτοτητα, ακομα περισσοτερο χαρακτηρα, συναρπαστικες επιδοσεις και προηγμενη τεχνολογια που ανταποκρινεται στις αναγκες των οδηγων.

Στιγμιοτυπα απο την εκκινηση του 6th Lycabettus Run μπορεις να δεις εδω.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!