Το τελευταίο Abarth 124 Spider βγαίνει προς πώληση σε δημοπρασία για να βοηθήσει το φιλανθρωπικό οργανισμό για παιδιά “Shine On! Kids”

 


  Το τελευταιο Abarth 124 Spider στον κοσμο θα εχει μια πολυ ιδιαιτερη αποστολη, αφου θα διατεθει μεσω δημοπρασιας για την ενισχυση του οργανισμου “Shine On! Kids”, ο οποιος βοηθα παιδια που αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα με την υγεια τους.

 

 


  Η διαδικτυακη δημοπρασια θα διαρκεσει απο τις 13 εως και τις 29 Νοεμβριου μεσω του www.abarth.jp, ενω η τιμη εκκινησης ειναι τα 3,7εκ. γιεν (περιπου 30.000 ευρω). Παραλληλα, αυτος ο ιδιαιτερα σημαντικος σκοπος, θα ενισχυθει και μεσω της πωλησης αυθεντικων σχεδιων απο το Centro Stile της FCA που δημιουργηθηκαν για τα Abarth 124 Spider, αλλα και τη νεα συλλεκτικη εκδοση Abarth 595 Scorpioneoro.  

 


  Ο κ. Luca Napolitano, Επικεφαλης για την περιοχη ΕΜΕΑ των Fiat, Lancia & Abarth, δηλωσε σχετικα: «Ειμαι πολυ περηφανος για αυτη την ενεργεια που στοχευει να ενισχυσει τα παιδια και βασικο μερος της οποιας ειναι το τελευταιο 124 spider που βρισκεται στη Χωρα του Ανατελλοντος Ηλιου. Η Abarth ειναι ιδιαιτερα αγαπητη στην Ιαπωνια και με αυτη τη δημοπρασια αποδεικνυεται για ακομα μια φορα η συνδεση του «Σκορπιου» με ολους τους ανθρωπους. Η κινηση εχει και μια επιπλεον συμβολικη σημασια, αφου το 124 Spider ηταν το πρωτο μοντελο της Abarth που κατασκευαστηκε στην Ιαπωνια.»

 


  Το συλλεκτικο 124 Spider της δημοπρασιας φερει ενα νεο σημα που σχεδιαστηκε απο το Centro Stile της μαρκας στο Τορινο ειδικα για αυτη την πολυ ξεχωριστη περισταση. Αναπαριστα τη σιλουετα του αυτοκινητου πανω σε μια πλακετα απο αλουμινιο στην οποια εχουν αναγραφει με κοκκινο χρωμα οι φρασεις “Edizione Unica” («Μοναδικη Εκδοση») και “Per sempre tua” («Για παντα δικο σου»). Ο χρωματισμος αυτου του μοναδικου αυτοκινητου στο παστελ χρωμα “Turini White 1975” προσθετει μια ακομα δοση νοσταλγιας στο ξεχωριστο σχεδιασμο που φερνει μνημες απο το Fiat Abarth 124 Rally του 1972.

 


  Με την παρουσιαση του στα τελη του 2016, το Abarth 124 spider, ενθουσιασε με το δυναμικο του οδηγικο χαρακτηρα, εχοντας εξελιχθει σε συνεργασια με την Abarth Racing Team. Το 124 spider ειναι το μοντελο που οδηγησε τις FiatAbarth στην κατακτηση του Ευρωπαϊκου Πρωταθληματος Ραλι το 1975, ενω σημερα το συγχρονο Abarth 124 rally εντυπωσιαζει με την ταχυτητα και το θεαμα που προσφερει με τη συμμετοχη του σε αγωνες ραλι του ERC.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!