Το Nissan X-TRAIL είναι το πιο αγαπημένο SUV στον κόσμο !

Συμφωνα με τα προσφατα  στατιστικα στοιχεια πωλησεων οχηματων που εδωσε στη δημοσιοτητα  ο διεθνης οργανισμος Jato Dynamics,  766.729 αγοραστες  σε 52 χωρες,  πηραν περυσι  για νεο αυτοκινητο τους το  Nissan Χ-TRAIL. Επιπλεον, με βαση τα διαθεσιμα στοιχεια για το 2016, το Nissan Χ-TRAIL ηταν το  πεμπτο πιο δημοφιλες οχημα στον κοσμο, το περασμενο ετος.

Αξιζει να σημειωθει οτι το  Nissan  Χ-TRAIL ειναι ιδιαιτερα δημοφιλες στην Ευρωπη, την Κινα και στις ΗΠΑ, οπου μαλιστα στην τελευταια ειναι γνωστο με την ονομασια  Nissan Rogue.

Συμφωνα με τα εσωτερικα αρχεια πωλησεων  της Nissan,  περισσοτερα απο 795.000 Χ-TRAIL / Rogue  πωληθηκαν το 2016, σε ολες τις χωρες οπου το μοντελο διατιθεται προς πωληση.

Αναλυοντας τις παγκοσμιες πωλησεις οχηματων, η Jato Dynamics εχει ξεχωρισει τη Nissan ως “προπομπο” στην καμπυλη της αγορας SUV που αποτελει και την πιο δημοφιλη κατηγορια επιβατικων οχηματων. Συγκεκριμενα, το 2016, τα SUV (ανεξαρτητως μεγεθους)  αντιπροσωπευαν το 28,8% η 24,2 εκατομμυρια οχηματα, της παγκοσμιας αγορας των 84.240.000 οχηματων.

Η JATO Dynamics αναφερει επισης οτι ενω τα SUV εχουν γινει το πιο δημοφιλες ειδος  οχηματος, το Χ-TRAIL ειναι ενα απο τα δυο SUV  που εχουν αυξησει τις πωλησεις τους ταχυτερα απο την συγκεκριμενη κατηγορια, αλλα και ταχυτερα απο τον παγκοσμιο μεσο ορο πωλησεων οχηματων.

Δημιουργωντας την κατηγορια των crossovers  πρωτα με το QASHQAI,  στη συνεχεια με το  JUKE και κατοπιν με τις τελευταιες εκδοσεις του Χ-TRAIL, η Nissan εχει επαναπροσδιορισει την κατηγορια των SUV.  Με αυτα τα μοντελα, η Nissan  συνδυαζει με τον καλυτερο τροπο την ανεση των επιβατων και  τις επιδοσεις, προσφεροντας παραλληλα χωρους, ψηλη θεση οδηγησης, αλλα και την χρηστικοτητα ενος SUV. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!