Το Nissan X-TRAIL X-Scape έχει στον εξοπλισμό του ένα drone!

Ειναι γνωστο πως το Nissan X-Trail αποτελει το ιδανικο crossover για οικογενειακες περιπετειες. Τωρα, με τη νεα ειδικη εκδοση X-Scape,  το δημοφιλες μοντελο της Nissan αποκτα ενα ξεχωριστο χαρακτηρα, χαρη στον εξειδικευμενο εξοπλισμο που διαθετει. 

Το Nissan X-Trail X-Scape ερχεται με ενα συμπαγες και ελαφρυ drone στον στανταρ εξοπλισμο του, που διαθετει  προηγμενη οπτικη τεχνολογια εντοπισμου και “follow me” GPS, ετσι ωστε οι χειριστες του να μπορουν, εν κινησει, να “τραβηξουν” εκπληκτικες φωτογραφιες και βιντεο απο τις περιπετειωδεις δραστηριοτητες τους.

Το drone ειναι ενα Parrot Bebop 2 με τα σηματα της Nissan, που ζυγιζει μολις 500 γραμμαρια και συνοδευεται απο ενα Parrot Skycontroller, 2  τηλεχειριστηρια, καθως  και απο ενα ζευγαρι Parrot Cockpitglasses.  Τα τελευταια επιτρεπουν την “Θεαση σε Πρωτο Προσωπο”  – First Person View (FPV) – , μεσω της ζωντανης μεταδοσης εικονας απο την καμερα 14 megapixel. Η εμπειρια που προσφερει ο συγκεκριμενος εξοπλισμος ειναι μοναδικη, καθως ο χρησης απολαμβανει μια πραγματικα πανοραμικη θεαση του τοπιου που εχει επιλεξει.


Η εξαιρετικη ευελιξια του drone και ο ψηφιακος σταθεροποιητης της καμερας που διαθετει, επιτρεπουν την κινηματογραφηση σε εικονα υψηλης ποιοτητας και με χρονο πτησης μεχρι 25 λεπτα. Το ολο συστημα αποθηκευεται και μεταφερεται με ευκολια, χαρη στο ειδικο σακιδιο πλατης που το συνοδευει.

Η ειδικη εκδοση του X-Trail X-Scape ειναι διαθεσιμη με τον κινητηρα πετρελαιου των 1.6 λιτρων (130PS), και μονο στην κορυφαια εκδοση εξοπλισμου Techna. Η προγραμματισμενη  παραγωγη της εκδοσης X-Scape του X-Trail θα ανελθει στις 1.200 μοναδες, εξασφαλιζοντας με αυτο τον τροπο την αποκλειστικοτητα της για τους τυχερους που θα το αποκτησουν.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!