Το Vision 110 του 2021, διαθέσιμο και για κατόχους διπλώματος Α1

 


  Η Honda Motor Europe, με ιδιαιτερη χαρα, ανακοινωνει την προσθηκη του σημαντικα εξελιγμενου και αναβαθμισμενου Vision 110 στην γκαμα μοτοσυκλετων και scooter της για το 2021. 

 

  Απο το 2012 που εφτασε στην Ευρωπη, το scooter πολης της Honda προσφερε παντα κορυφαια ποιοτητα κατασκευης σε συμφερουσα τιμη. Για το 2021, το Vision 110 εχει επανασχεδιαστει και χαρη στο τελευταιας γενιας, εξελιγμενο πλαισιο Smart Architecture Frame (eSAF), εχει χασει 2 κιλα, ζυγιζοντας πλεον μονο 100kg. Ο αναβαθμισμενος, αεροψυκτος κινητηρας Smart Power (eSP) ειναι 5% πιο οικονομικος, διατηρωντας τη γνωριμη λειτουργια Idling Stop. Περα απο την πρακτικοτητα του μεγαλου χωρου κατω απο τη σελα, το Vision 110 διαθετει οργανα LCD και το συστημα Smart Key της Honda.

 

  Το Vision 110 ειναι το ογδοο μοντελο της Honda στη μικρη κατηγορια A1 και το τελευταιο που αναβαθμιστηκε για το 2021. Η ζητηση για μικρου κυβισμου μοτοσυκλετες και scooter παραμενει υψηλη παρα τις προκλησεις του 2020: οι πωλησεις δικυκλων πολης διατηρηθηκαν στα επιπεδα της προηγουμενης χρονιας  μεχρι τον Σεπτεμβριο, και μαλιστα παρουσιασαν αυξηση 30% στο τριμηνο απο τον Ιουνιο και μετα.

 


  Η Honda, ως ο κορυφαιος κατασκευαστης μοτοσυκλετων και scooter στον κοσμο, προσφερει εδω και χρονια μια πλουσια γκαμα μοτοσυκλετων για κατοχους αδειας οδηγησης Α1, διατηρωντας ποσοστο 21,2% της αγορας δικυκλων για την πολη στην Ευρωπη. Χαρη στις συνεχεις επενδυσεις σε ερευνα, εξελιξη και παραγωγη μεσα στο 2020, η γκαμα 125 κ.εκ. της Honda διαθετει μοντελα για ολα τα γουστα και στιλ αναβατων, απο απλα μεταφορικα μεσα σε συμφερουσα τιμη μεχρι ποθητες μοτοσυκλετες υψηλων επιδοσεων. Ενω η καθε μοτοσυκλετα εχει τη δικη της ταυτοτητα και χαρακτηρα, κοινο χαρακτηριστικο ολων ειναι η υψηλη αποδοση, η πρακτικοτητα, η χαμηλη καταναλωση, η ποιοτητα κατασκευης και η απολαυση στην οδηγηση.
 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!