Όλα έτοιμα για το 2ο Off Road Adventure Festival!


Το ρολοϊ, μετρα πλεον αντιστροφα. Οι πυλες του 2ου Off Road Adventure Festival, της μεγαλης γιορτης του offroading με τα εκατονταδες δρωμενα για μικρους και μεγαλους, στον Ιπποδρομο Αθηνων, στο Μαρκοπουλο, ετοιμαζονται να ανοιξουν. Για πρωτη φορα, ενα φεστιβαλ καταφερνει να «παντρεψει» με τοση μαεστρια τον κλαδο του αυτοκινητου με την εξορμηση στη φυση και ολα οσα μπορει να απολαυσει κανεις στο φυσικο περιβαλλον.


SUV – Crossover – Pickups & 4X4 μας παρουσιαζουν live τις δυνατοτητες τους και τις «χαρες» τους. Σκληροτραχηλα μεν, πανεμορφα και πρακτικα δε! Δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο το design και των πιο premium επιβατικων και διαθετουν ενα μοναδικο Life style! Ειναι το οχημα που θα δεις να κουβαλα το ποδηλατο, το λασπωμενο Motocross, το windsurf, το αντισκηνο και ο,τι βαζει ο νους σου για μια εξορμηση στη φυση. Και φυσικα θα μαγνητισει το βλεμμα σου μεχρι να το χασεις στο δρομο. Life style και παλι Life style!

Στο 2ο Off Road Adventure Festival θα τα δεις και θα τα ζησεις ολα!


Θα δοκιμασεις τα αγαπημενα σου μοντελα σε μια πιστα 80 στρεμματων, θα τεσταρεις τις αντοχες τους σε πιο προκλητικες διαδρομες στην πιστα Extreme Off Road, θα οδηγησεις τη μηχανη σου στην Dirt Fest Arena, θα παρεις μερος σε συναρπαστικους διαγωνισμους, θα μαθεις, αλλα και θα δοκιμασεις τις γνωσεις σου στα πιο πρωτοτυπα τεστ για τα αυτοκινητα!


Γι αυτο το φεστιβαλ, μην ψαξεις για babysitting! Φορτωσε καροτσακια, ποδηλατα, πατινια και μπαλες και απολαυσε μια οικογενειακη ημερα με τα παιδια σου. Στο Off Road Adventure Festival η διασκεδαση απευθυνεται σε ολους, απο 1 εως 101 ετων! Ποδηλατικες πιστες για ολες τις ηλικιες, πιστες αναρριχησης, φουσκωτα, παιχνιδια δημιουργικης απασχολησης, Face Painting, Εικαστικα εργαστηρια και ομαδικα παιχνιδια δρασης απο την ομαδα StoryPlay του Νικου Ορφανου, ιππασια με πονι και αλογα, mini football, ειναι μερικα απο αυτα που θα κρατησουν αμειωτο το ενδιαφερον των παιδιων! Ενα δωρο απο εμας, για να κοιμηθουν εκεινο το βραδυ με το που θα ακουμπησουν τα κεφαλακια τους στο μαξιλαρι!


Οι δρασεις δεν σταματουν εδω. Δρομεις ολων των ηλικιων θα τεσταρουν τις αντοχες τους σε ενα μοναδικο Cross Country Run με εμποδια και ζορικες διαδρομες, μοντελιστες θα οδηγησουν τα τηλεκατευθυνομενα τους στα χωματα του φεστιβαλ, οι πιο ζεν θα απολαυσουν στιγμες ευεξιας κανοντας γιογκα στη φυση, και οσοι νυσταζουν θα μπορουν να αραξουν στο αντισκηνο τους στο Camping Area!


Την αδρεναλινη θα φροντισει να ανεβασει η Κατερινα Σολδατου με ενα extreme aerial show που θα κοψει την ανασα, και ο Δημητρης Κορρες με το μοναδικο πατενταρισμενο αυτοκινητο του!


Κι αν πεινασεις; Στο Off Road Adventure Festival θα απολαυσεις μια μοναδικη γευστικη εμπειρια δια χειρος της Master Grill chef Μυρσινης Λαμπρακη σε μια γιορτη γευσης με ζωντανη φωτια, πολυ κρεας και φυσικα απιστευτη διασκεδαση!


Και η διασκεδαση αφηνει ακομα πιο γλυκια γευση αν ολοι μαζι κανουμε μια κινηση αγαπης: Το 2ο Off Road Adventure Festival φιλοξενει το Συλλογο Γονιων Παιδιων με Νεοπλασματικη Ασθενεια «Φλογα» καθως και το «Χαμογελο του παιδιου» και συγκεντρωνει συμβολικα 2,00 € για καθε παιδακι που θα παρει μερος στη KIDS FUN ZONE. 


Τα χρηματα που θα συγκεντρωθουν θα μοιραστουν ισοποσα και θα διατεθουν στη «Φλογα» και στο «Χαμογελο του παιδιου» ως μια ελαχιστη υποστηριξη στο σπουδαιο εργο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!