Τώρα στην Opel, το βιβλίο συντήρησης είναι και ηλεκτρονικό!


Μια νεα καινοτομα και εντελως δωρεαν υπηρεσια  εχει λανσαρει η Opel και στην οποια εχουν εγγραφει ηδη περι τους 30.000 ιδιοκτητες αυτοκινητων.
Προκειται για τον ιστοτοπο www.myopel.gr που προσφερει προσθετες υπηρεσιες στους πελατες Opel, για να βρισκονται σε συνεχη «επαφη» με το Opel τους, 24ωρες το 24ωρο  και να επωφελουνται απο μοναδικα προνομια που προσφερει η μαρκα, οπως:

Ιστορικο συντηρησης για εργασιες που εχουν πραγματοποιηθει στο επισημο Δικτυο της Opel
Ενημερωση για εξατομικευμενους ελεγχους, ηλεκτρονικες αναβαθμισεις & προσφορες
Ηλεκτρονικα αιτηματα για ραντεβου στον Εξ. Επισκευαστη της επιλογης σας
Πληρη εικονα του εργοστασιακου εξοπλισμου του οχηματος
Υπενθυμισεις για σερβις & ΚΤΕΟ
… και αλλα πολλα!

H Opel προσκαλει ολους τους πελατες της, παλαιους και νεους, να επισκεφθουν την πραγματικα χρησιμη νεα ηλεκτρονικη πλατφορμα και να κανουν την εγγραφη τους, ακολουθωντας μια πολυ απλη διαδικασια. Για προσβαση στο ιστορικο θα χρειαστει, για τη διασφαλιση της εμπιστευτικοτητας των δεδομενων σας, μια απλη επισκεψη σε οποιονδηποτε συνεργατη του Επισημου Δικτυου Opel, μια μονο φορα.


Οπως μας τονισε η κα Μαρια Καλλεργη, Διευθυντρια Marketing Aftersales της GM Hellas, «η ηλεκτρονικη καταχωρηση ολου του ιστορικου του οχηματος προσθετει διαφανεια σε οποιαδηποτε συναλλαγη με το Δικτυο Opel. Επιπλεον ο ελεγχος κατα την παραλαβη του οχηματος σε οποιονδηποτε Εξ. Επισκευαστη Opel γινεται πλεον ηλεκτρονικα και αναρταται στο λογαριασμο του πελατη στο myOpel.gr.  Ετσι ο ιδιοκτητης μπορει ανα πασα στιγμη να ανατρεχει στο ιστορικο των επισκεψεων του σε οποιονδηποτε Εξ. Επισκευαστη Opel, αλλα και να το προσκομιζει σε περιπτωση μεταπωλησης, πιστοποιωντας την κατασταση του οχηματος και τα ακριβη χιλιομετρα. Αν παλι ειστε κατοχος ενος μεταχειρισμενου Opel μπορειτε, με την εγκριση του προκατοχου, να εχετε προσβαση στο ιστορικο του οχηματος απο την πρωτη ημερα της κυκλοφοριας του. Το βιβλιο συντηρησης του οχηματος σας ειναι πλεον και ηλεκτρονικο…»

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!